- مدیریت امور پژوهشی و فناوری
- کتابخانه مرکزی
- مراکز پژوهشی و آزمایشگاه ها
- آئین نامه و فرمهای پژوهشی
- دفتر ارتباط با صنعت
- معرفی مدیریت کارآفرینی، رشد و ارتباط با صنعت
- مدیریت دفتر ارتباط با صنعت
- طرح های تحقیقاتی خارج از دانشگاه
- مراحل اداری انجام یک طرح پژوهشی
- نمونه قرارداد داخلی طرح های تحقیقاتی
- آئین نامه داخلی طرح های تحقیقاتی مشترک با دستگاههای اجرایی
- تفاهم نامه های طرح های تحقیقاتی
- قراردادهای طرح های تحقیقاتی
- شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری ناحیه شمال خوزستان
- شرکت باریج اسانس
- شرکت برق منطقه ای باختر
- شرکت برق منطقه ای خوزستان
- پژوهشگاه نیرو
- شرکت توزیع نیروی برق اهواز
- شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز
- شهرداری دزفول
- صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
- شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه کرخه
- اولویت های پژوهشی دستگاههای اجرایی
- حمایت از پایان نامه های دانشجویی
- کارآموزی و مهارت فنی
- مرکز کارآفرینی
- ثبت اختراع
- شرکت های دانش بنیان
- کارگروه اخلاق در پژوهش
- طرح های پژوهشی داخلی
- سایت های مرتبط
- انتشارات دانشگاه
- سمینار و همایش
- اخبار پژوهشی
- تماس با معاونت پژوهشی
مرکز پژوهشی نانوزیست فناوری غذا
مأموریت: ایجاد مرکزی پیشرو در انجام پژوهش های کاربردی دانش بنیان با هدف تولید ثروت بر بایه دانایی، از طریق تولید دانش فنی در حوزه نانو فناوری و زیست فناوری و فروش آن به متقاضیان داخلی و خارجی با هدف افزایش توان صادرات غیر نفتی کشور و در راستای خود کفایی کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر نیروی انسانی متخصص و متعهد و استفاده از پتانسیل های بومی موجود در منطقه
گروه های پژوهشی مركز شامل گروه های زیر است: 1- گروه پژوهشی نانوزیست فناوری مواد غذایی 2- گروه پژوهشی اصلاح نباتات و زراعت مولكولی
1- گروه پژوهشی نانو زیست فناوری مواد غذایی با توجه به پتانسیل بسیار بالای منطقه جنوب غرب کشور و به ویژه شمال استان خوزستان از نظر کشاورزی و به منظور کاهش ضایعات فرآورده های کشاورزی و تبدیل آنها به فرآورده های تبدیلی با ارزش افزوده و افزایش سطح امنیت غذایی جامعه تاسیس گروه پژوهشی نانوزیست فناوری مواد غذایی با هدف استفاده از فناوری های نوین در صنعت غذا ضروری به نظر می رسد. مهمترین هدف این گروه پژوهشی، استفاده از فناوریهای نوین نانوفناوری و زیست فناوری و بهویژه نانوزیستفناوری برای افزایش کیفیت مواد غذایی از نظر ماندگاری و سلامت بالا و امنیت غذایی و به تبع آن ارتقای سلامت افراد جامعه است.
2- گروه پژوهشی زراعت مولکولی تلاشهای جهانی برای استفاده از زراعت مولکولی به منظور ایجاد صنعتی جدید آغاز شده است و محصولات تولید شدة گیاهی اكنون به سوی تجاری سازی پیش میروند، بطوریکه هم اکنون گیاهان به عنوان یك سیستم کارآمد در تولید پروتئین های نوترکیب از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند. با توجه به پتانسیل بسیار بالای منطقه جنوب و جنوب غرب کشور و به ویژه شمال استان خوزستان از نظر کشاورزی امکان کاهش نیاز ملی و منطقهای به محصولات و داروهای نوترکیب و بومی نمودن فناوریهای جدید جهانی به خصوص نانوزیستفناوری برای تولید فرآوردههای جدید دارای ارزش افزوده فراهم است و به همین دلیل تاسیس گروه پژوهشی زراعت مولکولی با هدف استفاده از فناوریهای نوین در صنعت کشاورزی و دارویی کشور ضروری است.
|