صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

تجهیز سیستم آبیاری دانشگاه به سیستم آبیاری قطره‌ای/ سرانه فضای سبز در دانشگاه بیشتر از شهرستان است.

مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه جندی شاپور دزفول: با توجه به مشکلات آب و مسائل زیست‌محیطی، دانشگاه تمام درختانی که در 2 سال اخیر کاشته شده به سیستم آبیاری قطره‌ای که بهینه‌ترین روش است؛ مجهز کرده است.

محمود نیک‌منش در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه جندی‌شاپور دزفول گفت: طی ۲ سال گذشته نزدیک به 12460 اصله درخت در دانشگاه کاشته شده که 11 هزار عدد از این آمار را درختان غیرمثمر و 1460 درخت مثمر (300 درخت نخل و 1160 درخت مرکبات) تشکیل می دهند.
.
وی ادامه داد: به طور کلی، با هزینه کاشت و عملیات خاکبرداری، ۱۱۱ میلیون تومان برای فضای سبز دانشگاه در این مدت هزینه شده که مساحتی در حدود ۱۵ هزارمتر مربع فضای سبز در این مدت و ١٨ هكتار را در مجموع دربرمي گيرد.
نیک منش با اشاره بر اينكه دانشگاه از فناوري هاي نوين براي آبياري فضاي سبز خود استفاده مي كند، گفت: با توجه به مسائل آب و زيست محيطي، استفاده بهینه از آب از اهمیت بالایی برخوردار است. تقریبا بیشتر فضای سبز دانشگاه با استفاده از آبیاری قطره‌ای آبیاری می‌شود که نهایت بهره‌وری را دارد. اما چمن و بخش‌هایی که گل‌های فصلی کاشته شده، امکان آبیاری قطره‌ای وجود ندارد و در این بخش‌ها، ما از آبیاری بارانی استفاده می‌کنیم.
مدیر اداری و پشتیبانی دانشگاه به سرانه فضای سبز در دزفول هم اشاره کرد و عنوان داشت: بر اساس آماری که شهرداری دزفول اعلام کرده، شاخص فضای سبز در دزفول برای هر نفر ١٩ و نيم متر است. اين شاخص در دانشگاه و در حال حاضر براي هر فرد ٢٣ متر است كه مطابق با برنامه، قرار است اين عدد در چند سال آينده به ٢٨ متر برسد.

وی درمورد ویژه برنامه ۱۵ اسفند، روز درختکاری هم گفت: با پیشنهاد اداره منابع طبیعی شهرستان، برنامه روز درختکاری در دانشگاه جندی‌شاپور و با حضور مسئولان شهری، امام جمعه شهرستان، اعضای هیأت علمی و جمعی از دانشجویان برگزار شد. در این برنامه تعدادی نهال کاشته شد.

٠٢:٢٦ - شنبه ١٨ فروردين ١٣٩٧    /    شماره : ١٢٨٢    /    تعداد نمایش : ٢٤٤