صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

دیدارفرمانده سپاه ناحیه دزفول با رییس دانشگاه جندی شاپور بمناسبت روز بسیج اساتید

فرمانده سپاه ناحیه دزفول با رییس دانشگاه جندی شاپور بمناسبت شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول دکتر محمدرضا عصاری در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد شهید چمران گزارشی از عملکرد و پیشرفت های عمرانی،آموزشی و پژوهشی این واحد دانشگاهی ارائه کرد.
سرهنگ هادی سعادت نیز ضمن گرامیداشت روز بسیج اساتید گفت:مقام معظم رهبری در 11سال اخیر بر رسیدگی به مشکلات اقتصادی تاکید دارند که دانشگاه بهترین پایگاه برای عملی شدن فرامین ایشان است.
وی افزود:دانشگاه جایگاه ویژه ای برای حل مشکلات اقتصادی کشور دارد.
در این دیدار که با حضور مسولان بسیج اساتید،بسیج کارمندی و بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد فرمانده ناحیه مقاومت بسیج دزفول باتوجه به تعاملات سازنده دانشگاه با پایگاهای بسیج از رییس دانشگاه جندی شاپور تقدیر کردو طرفین بر ضرورت تعامل هرچه بیشتر بسیج و دانشگاه جندی شاپور دزفول تاکید کردند.

٢٣:٢٤ - چهارشنبه ٣٠ خرداد ١٣٩٧    /    شماره : ١٣٦٠    /    تعداد نمایش : ٢٧٩