صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

دانشجویان دانشگاه جندی شاپور دزفول به المپیاد علمی کشوری راه یافتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دو نفر از دانشجویان دانشگاه جندی شاپور دزفول با موفقیت در المپیاد استانی دانشجویان به مرحله کشوری راه یافتند.
المپیاد علمی دانشجویی در منطقه 10 کشور در روزهای 13 و 14 اردیبهشت ماه باحضور دانشجویان منتخب دانشگاه های استان خوزستان در دانشگاه چمران اهواز برگزار شد که در این المپیاد علمی ناصر زرین کار و محمدعلی هدایت پور دانشجویان ورودی 93 برق -الکترونیک ضمن راهیابی به مرحله کشوری موفق به کسب عناوین اول و دوم المپیاد علمی دانشجویی در رشته برق در سطح استان شدند.
مرحله نیمه نهایی بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی منطقه 10 کشور با مرکزیت دانشگاه چمران اهواز برگزار شد که اخیرا نتایج این المپیاد درسایت سنجش آموزش کشور منتشر شده است.
امسال 180دانشجوی کارشناسی سال سوم و چهارم از دانشگاه های سراسر استان در این المپیاد حضور داشتند که ازین تعداد 94 نفر زن و مابقی مرد بودند که در 21رشته به رقابت پرداختند.

٠١:٤٩ - پنج شنبه ٧ تير ١٣٩٧    /    شماره : ١٣٦٣    /    تعداد نمایش : ٣٥٦