صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

بیانیه دانشگاهیان دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در محکومیت حادثه تروریستی اهواز

ولا تحسبن الذین قتلو فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون

در حادثه تروریستی اهواز مزدوران استکبار و جلادان نامسلمان،  تعداد زیادی از هموطنان عزیز و قهرمان ما را به رگبار گلوله بسته و مظلومانه به شهادت رساندند. این اقدام تروریستی و ناجوانمردانه که در ادامه  خباثت‌های دشمنان اسلام با ملت رشید ایران اسلامی صورت گرفت؛ نشان از استیصال آنان و ضربات کاری اقدامات ضد تروریستی جمهوری اسلامی ایران به ستون فقرات این پدیده شوم در منطقه دارد.

از ابتدای انقلاب اسلامی ایران تاکنون، کشور و مردم ما بارها مورد تهاجم وحشیانه تروریست ها قرار گرفته اند اما نقطه مشترک همه این حادثه ها، همدلی و روحیه اتحادی بوده که این حوادث در میان مردم و گروههای سیاسی پدید آورده است.

اقتدار ملت رشید ایران که مرهون فرهنگ غنی، صلابت و پیشینه افتخارآمیز آن در مواجهه ظفرمندانه با مشکلات و دشواری هاست از چنان قوت و استحکامی برخوردار است که تلاش های مذبوحانه بدخواهان را ناکام می گذارد. بدون تردید ملت سرفراز ایران با عزمی راسخ تر از گذشته از این تجارب تلخ، ظرفیتی خواهد ساخت که کشور را همچنان در مسیر اعتلاء و توسعه همه جانبه و گسترش و تعمیق پیوندهای سازنده داخلی و بین المللی به پیش خواهد برد. تروریست ها با این بلاهت خود را در مقابل پتانسیل عظیم انقلابی، وطن دوستی و دشمن ستیزی مردم ایران قرار داده اند و بدون تردید اصلی ترین نتیجه این وحشی گری، وحدت و انسجام بیش از پیش صفوف بهم فشرده ملت ایران در انزجار از این اعمال کور و نابخردانه تروریستی خواهد بود.

ما دانشگاهیان دانشگاه جندی شاپور دزفول ضمن محکوم کردن این اقدام غیرانسانی، شهادت هموطنان بی گناهمان را در این حادثه تروریستی، به مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، ملت مظلوم ایران اسلامی و خانواده قربانیان و حادثه دیدگان تسلیت می‌ گوییم و از ایزد متعال برای شهدای این حادثه علو درجات و برای مجروحان صحت و سلامتی  مسئلت داریم .

٢٢:٢٣ - يکشنبه ١ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ١٣٨١    /    تعداد نمایش : ٤٢٢