صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

گزارش تصویری/ حضور مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان در دانشگاه جندی شاپور دزفول

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور، در دیداری که بین علی خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان با دکتر محمدرضا عصاری، ریاست دانشگاه جندی شاپور دزفول صورت گرفت؛ مقرر شد تفاهم نامه‌ای بین 2 طرف امضا شود.
در این دیدار، دانشگاه اعلام آمادگی کرد تا با هلال احمر برای انجام فعالیت‌های بشر دوستانه همکاری کند و در صورت لزوم، تجهیزات مورد نیاز را برای انجام ماموریت‌های هوایی در اختیار این سازمان قرار دهد. مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان نیز قول‌هایی برای انجام طرح‌های پژوهشی مشترک بین دانشگاه و جمعیت هلال احمر استان داد که این برنامه‌ها بعد از اینکه در قالب تفاهم‌نامه به امضا رسید وارد فاز عملیاتی خواهند شد.
دکتر عصاری خاطر نشان کرد: دانشگاه این آمادگی را دارد که با هر مجموعه‌ای که امکانات و زیرساخت‌های لازم را داشته باشد؛ برای انجام طرح های پژوهشی همکاری داشته باشد.

٢٣:٣٦ - يکشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٧    /    شماره : ١٣٩٧    /    تعداد نمایش : ٢٠٠