صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

2 انتصاب جدید در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

طی ابلاغ‌های جداگانه ای از سوی دکتر محمدرضاعصاری ریاست دانشگاه، دکتر «محمد ذاکرمشفق» به سمت مدیریت امور فناوری، تجاری‌سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی و دکتر «پروین ترابی» به سمت مدیر گروه ریاضی دانشکده علوم پایه منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، دکتر محمدرضا عصاری، ریاست دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در حکمی دکتر «محمد ذاکرمشفق» را به سمت مدیریت امور فناوری، تجاری‌سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: انتظار می‌رود با توجه به سیاست‌های بالادستی مبنی بر تحقق وظایف دانشگاه‌های نسل سوم، همه مساعی خود را جهت مهارتی کردن دانشگاه ضمن همکاری با واحدهای صنعتی منطقه و فراهم نمودن شرایط لازم جهت راه اندازی فرصت‌های مطالعاتی اعضای هیات علمی در صنایع و مراکز پژوهشی و همچنین هدفمند کردن کارآموزی دانشجویان بکار ببندید.

دکتر عصاری همچنین طی حکم جداگانه‌ای دکتر «پروین ترابی» را به سمت مدیر گروه ریاضی دانشکده علوم پایه منصوب کرد. در این حکم رعایت قوانین و مقررات، استفاده از دیدگاه‌های مفید سایر اعضای هیات علمی و همچنین تعامل سازنده با کارکنان و دانشجویان در راستای ارتقا بخشی به شاخص‌های کمی و کیفی آموزش و پژوهش در شأن یک دانشگاه اسلامی خواسته شده است.

٠١:١١ - سه شنبه ١ آبان ١٣٩٧    /    شماره : ١٤٠٥    /    تعداد نمایش : ٣٣٠