صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

دکتر عصاری: روابط عمومی دانشگاه ها می‌توانند جایگاه و تمدن جندی شاپور باستان را پررنگ‌تر کنند

نشست دبیران شورای هماهنگی روابط عمومی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری مناطق ۱۰گانه کشور و مدیران روابط عمومی دانشگاههای مناطق 7 و 10 روز جمعه (4 آبان) در دانشگاه جندی شاپور دزفول برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جندی شاپور دزفول، در این نشست دکتر محمدرضا عصاری، رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، به نقش و جایگاه روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی کشور به ویژه دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: روابط عمومی می‌تواند در دستیابی به اهداف دانشگاه و برقراری ارتباطات آن نقش مهمی داشته باشد.در واقع می‌توان گفت روابط عمومی این مراکز پل ارتباطی دانشگاه‌ها با پیرامونشان هستند.

وی با اشاره به دانشگاه جندی شاپور باستان و قدمت 1750 ساله آن عنوان کرد: شهرت و افتخار دانشگاه جندی شاپور باستان دستاورد بزرگی است که می‌تواند نقش تمدن سازی در ایران و جهان داشته باشد؛ نقش این جایگاه مهم با کمک روابط عمومی پررنگ‌تر خواهد بود.

روز دوم این مراسم، شنبه (5 آبان) با حضور مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علیرضا عبدالهی‌نژاد برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر عبدالهی نژاد بر نقش و جایگاه حساس روابط عمومی‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری تأکید کرد و افزود: خوشبختانه بخش مدیریتی وزارت علوم توجه ویژه‌ای به حوزه روابط عمومی‌ها دارد و این مسئله می‌تواند در رشد و پویایی این بخش کمک کند.

مدیر روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ادامه داد : اگر قرار است دانشگاه‌ها مبدأ تحولات باشند بدون داشتن روابط عمومی پویا، کنشگر، مطالبه‌گر و آشنا به دانش روز و... نمی‌توان به این جایگاه رسید. مدیران دانشگاهی باید به این باور برسند که از ظرفیت روابط عمومی و پس‌ازآن رسانه‌ها استفاده کنند.

عبدالهی نژاد، بیان کرد: رسانه‌ها بازوی فکری و کمک‌کننده روابط عمومی‌ها هستند و نمی‌توان بدون ترسیم ارتباط مشخص با رسانه گفت یک روابط عمومی پویا است.

وی بابیان اینکه روابط عمومی‌ها در تمامی مراحل کار خط مقدم یک دانشگاه محسوب می‌شوند و از این منظر کار آن‌ها بسیار سخت است، گفت: یک مدیر روابط عمومی موفق باید مطالبه گر و دارای برنامه باشد و در روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تلاش خواهیم کرد در کنار روابط عمومی‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی باشیم و قطعاً خیر و منافع آن برای حوزه آموزش عالی خواهد بود.

گفتنی است در پایان این نشست نیز با حضور دکتر عبدالهی‌نژاد و دکتر شاهو صبار استاد دانشگاه تهران 2 کارگاه تهیه و تنظیم خبر در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

٢٣:٥٤ - يکشنبه ٦ آبان ١٣٩٧    /    شماره : ١٤١٠    /    تعداد نمایش : ١٦٥