مرکز پژوهش‌های جندی شاپور به طور رسمی آغاز به کار کرد

با انتصاب دکتر عطاریان به سمت معاون مرکز پژوهشی جندی شاپور، این مرکز به طور رسمی کار خود را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور، دکتر محمدرضا عصاری، رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر کوروش عطاریان را به سمت «معاون مرکز پژوهشی جندی شاپور» منصوب کرد.

در این حکم آمده است:حال که در سایه تلاش‌های مستمر، دانشگاه موفق به اخذ مصوبه «مرکز پژوهشی جندی شاپور» شده است وظیفه بازشناسی و احیاء عظمت کهن‌ترین دانشگاه جهان، جندی شاپور باستان بر دوش این مرکز نهاده شده است. نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی به موجب این حکم به سمت معاون مرکز پژوهشی جندی شاپور منصوب می­شوید.

ساماندهی و هدایت فعالیت‌های پژوهشی و فناوری مرکز در جهت سیاست­های کلان کشور در حوزه علم و فناوری، هم­افزایی و گسترش مبادلات علمی با مراکز علمی و پژوهشی و دانشگاه­های معتبر و کهن داخل و خارج از کشور مورد انتظار است.

٢٢:١٨ - شنبه ١ دی ١٣٩٧    /    شماره : ١٤٦٦    /    تعداد نمایش : ٤٥٦