صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش برگزار شد

نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش شمال خوزستان که به میزبانی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار شده بود به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش شمال خوزستان که برای هفتمین سال پیاپی به میزبانی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و همزمان با هفته پژوهش در سراسر کشور برگزار شده بود، چهارشنبه به کار خود پایان داد.

در مراسم اختتامیه این نمایشگاه از محققان و پژوهشگران برتر شهرهای دزفول، اندیمشک و شوش و انجمن‌های دانشجویی دانشگاه تقدیر شد؛ همچنین از دکتر رضا نیک اندیش از گروه ریاضی به عنوان پژوهشگر برگزیده دانشگاه در سال 97 و پایان نامه خانم زهرا مالکی از گروه فیزیک با عنوان: «استفاده از روش هیدروترمال برای ساخت نانوذرات Bi2WO6 - BiOClو بررسی خاصیت فوتوکاتالیستی آنها» بعنوان پایان نامه نامه برتر دانشگاه در سال 97 با حضور دکتر عصاری ریاست دانشگاه، معاونان، اساتيد و علاقه مندان به فعاليت هاي پژوهشي تقدیر بعمل آمد. علاوه براین طبق روال چند سال اخیر به دانشجوی برتر در رشته مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول جایزه و لوح تقدیر زنده یاد دکتر فخرایی اهدا شد.

لازم به توضیح است دکتر سید مهدی فخرایی در سال 1339 در دزفول متولد شد. وی تحصیلات دوره دبیرستان را در مدرسه‌ای وابسته به دانشگاه شیراز گذراند و سپس در رشته مهندسی برق و الکترونیک موفق به اخذ مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران شد. مرحوم فخرایی دوره دکتری خود را در سال 1995 در همان رشته در دانشگاه تورنتوی کانادا به پایان برد و از همان سال به هیات علمی دانشگاه تهران پیوست.

یافته های رساله دکتری زنده یاد استاد فخرائی که زیرنظر پرفسور «کنت سی. اسمیت» تدوین شده در سال 1997 در قالب کتابی با عنوانVLSI-Compatible Implementations for Artificial Neural Networks (پیاده‌سازی سازگار باVLSI برای شبکه‌های عصبی مصنوعی) توسط انتشارات دانشگاهیKluwer منتشر شده است.

پیکر مرحوم دکتر سید مهدی فخرایی، پس از تشییع باشکوه در دانشگاه تهران به زادگاه وی منتقل و در بقعه سید شاه رکن الدین دزفول به خاک سپرده شد.

٢٣:٠٩ - شنبه ١ دی ١٣٩٧    /    شماره : ١٤٦٧    /    تعداد نمایش : ٣٤٩