صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

امام جمعه دزفول: باید در فتنه مراقب سوء استفاده دشمن بود چراکه دشمن افراد بی بصیرت را فریب می‌دهد.

حجةالاسلام والمسلمین قاضی در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه جندی شاپور دزفول، ۹ دی روز بصیرت ملت ولایتمدار و انقلابی ایران را گرامی داشت و گفت: یکی از اسباب بصیرت، عبرت از تاریخ و اتفاقات است.

امام جمعه دزفول ضمن تأکید بر اینکه باید در فتنه مراقب سوء استفاده دشمن بود تصریح کرد: بسیاری از یاران امام علی علیه السلام نیز مغرض و دشمن نبودند بلکه بی بصیرت بودند و دشمن می‌توانست آنها را فریب دهد.

حجةالاسلام والمسلمین قاضی خاطرنشان کرد: در فتنه ۸۸ دشمن نقشه‌ها کشیده بود و با قضیه عاشورا مردم متوجه دسیسه دشمن شدند و با بصیرت و پشتیبانی از ولایت فقیه آنها را خنثی کردند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول راهپیمایی ۹ دی را باطل کننده سحر فتنه ۸۸ دانست و افزود: هیچ دستگاه، ارگان و شخصیتی مردم را دعوت به شرکت در راهپیمایی نکرد ولی مردم خودجوش به صحنه آمدند و با هوشیاری، بیداری و بصیرت، بموقع در صحنه حاضر شدند.

امام جمعه دزفول تأکید کرد: دانشگاهیان باید مطالبه‌گر بوده و مراقب انحرافات باشند و توجه داشته باشند که قرآن، احکام دین و اسلام در یک راستا و مکمل هستند.

شایان ذکر است که نمازجماعت ظهر و عصر به امامت حجةالاسلام والمسلمین قاضی امام جمعه دزفول در مسجد دانشگاه جندی شاپور دزفول اقامه شد.

٢٠:١٤ - شنبه ٢٢ دی ١٣٩٧    /    شماره : ١٤٨٤    /    تعداد نمایش : ٥٤