صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

تشریح برنامه‌های کمیته اجرایی کنگره بین المللی جندی شاپور

دبیر اجرایی کنگره بین المللی جندی شاپور: آماده سازی کنگره در بخش‌های تدارکات، اسکان، تغذیه، ایاب و ذهاب، پذیرایی مهمانان و روابط عمومی در حال انجام است تا در روزهای برگزاری کنگره به بهترین شکل صورت پذیرد.

دکتر محمد ذاکر مشفق گفت: در بحث اجرایی کنگره ما در چند بخش مسئولیت اجرای آن را برعهده داریم. در حوزه اسکان مهمان‌ها از چهار مرکز اقامتی دزفول و ظرفیت‌های دانشگاه برای این بخش استفاده می‌کنیم. پیش بینی می‌شود که 120 مهمان ویژه داشته باشیم و قرار است در روزهای برگزاری کنگره برای حدود 250 نفر مهمان پذیرایی در نظر گرفته شود.

وی ادامه داد: در بخش ایاب و ذهاب نیز فهرست مهمانان تهیه شده و بزودی درخصوص تهیه بلیط برای آنها از طریق فرودگاه اقدامات لازم صورت می‌گیرد. همچنین برای پذیرای و شام و ناهار نیز برای مهمانان ویژه تدارکات لازم صورت گرفته است.

دبیر اجرایی کنگره درمورد آمفی تئاتر دانشگاه که قرار است محل برگزاری کنگره هم باشد خاطر نشان کرد: از 2 سال قبل که آمفی تئاتر جدید آماده شد، این سالن ظرفیت لازم برای برپایی کنگره را دارد با این وجود در حال تجهیز بیشتر آن هستیم تا کنگره بهتر و با کیفت‌ بیشتری برگزار شود. همچنین محوطه سازی لازم در فضای دانشگاه و ساخت و تجهیز سالن کنفرانس برای برگزاری نشست‌های خبری حاشیه برنامه نیز در حال انجام است.

دکتر ذاکر مشفق همچنین گفت: در بخش اطلاع رسانی و روابط عمومی کنگره نیز فعالیت‌هایی از جمله ساخت سه مستند، چندین تیزر، تدوین یک برنامه زمان بندی برای تبلیغات در سطح منطقه و فضای مجازی، هماهنگی با صدا و سیما جهت پوشش تصویری و تهیه گزارش صورت گرفته است. علاوه براین پوستر کنگره آماده شده که بزودی رونمایی می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: از آنجا که قرار است برای مهمانان کنگره تدارکات لازم جهت پذیرش صورت گیرد، لازم است مراجعه کنندگان از قبل در وبسایت کنگره http://www.icgsh.jsu.ac.ir ثبت نام کنند.

٠٠:٢٧ - دوشنبه ١ بهمن ١٣٩٧    /    شماره : ١٤٩٨    /    تعداد نمایش : ٥١٢