صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

تبیین محورهای کنگره بین المللی جندی شاپور

محورهای کنگره بین المللی جندی شاپور در شش بخش مختلف تبیین و مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، محورهای کنگره بین المللی جندی شاپور تبیین شدند. این محورها در شش بخش به بررسی جندی شاپور باستان و پیشینه آن می‌پردازند. «بررسي تاريخي و جغرافيايي جندی‌شاپور»با زیر مجموعه جغرافياي تاريخي و طبيعي جندی‌شاپور، پيشينه تاريخي شهر جندی‌شاپور و چگونگي تأسيس دانشگاه و بيمارستان آن، سهم دانش پزشکی ایرانی، یونانی، هندی و سریانی در شکل‌گیری مكتب پزشكي جندی‌شاپور، جندی‌شاپور ازنظر تاریخ و جغرافیای تاریخ دوره اسلامی، پژوهش‌های بین‌المللی صورت گرفته درباره جندی‌شاپور، معرفی و بررسیآن، «جندی‌شاپور در جايگاه يك مكتب پزشكي» در بخش‌های ویژگی‌ها و نوآوری‌های مكتب پزشكي جندی‌شاپور و تأثير آن بر مكاتب پزشكي ديگر، دانشمندان و دانش‌آموختگان مكتب جندی‌شاپور، منشأ و منابع آموزشي پزشكي در مكتب جندی‌شاپور، «جندی‌شاپور در دوره اسلامی» با بررسی دستاوردهاي مكتب پزشكي جندی‌شاپور در دوره اسلامی، سهم دانش پزشکی ایرانی، یونانی، هندی و سریانی در شکل‌گیری مكتب پزشكي جندی‌شاپور، دگرگونی‌های مكتب پزشكي جندی‌شاپور پس از ورود اسلام به ايران از جمله محورهای این کنگره بین المللی هستند.

همچنین «جندی‌شاپور از منظر باستان‌شناسی» با بررسی برنامه‌ریزی باستان‌شناسی محوطه جندی‌شاپور، تجارب موفق جهانی و ملی مرمت محوطه‌های تاریخی، احيا و صيانت از فضاي فيزيكي محوطه باستاني جندی‌شاپور،«معماری و شهرسازی جندی‌شاپور» در شاخه‌های اصول و معیارهای احیای شهر جندی‌شاپور، بررسی معماری و شهرسازی ایران و جهان در زمان رونق جندی‌شاپور، ویژگی‌های شهرسازی جندی‌شاپور و «بررسی تاریخ علمی جندی‌شاپور و تأثیرات آن در جهان» در بخش‌های جندی‌شاپور گره‌خورده در تاریخ آموزش عالی ایران، تاریخ علم در دانشگاه جندی‌شاپور، جندی‌شاپور گره‌خورده در تاریخ آموزش عالی ایران، دیگر محورهای کنگره هستند که به آنها پرداخته می‌شود.

وب سایت کنگره بین المللی جندی شاپور  http://www.icgsh.jsu.ac.ir

لازم به ذکر است دومین کنگره بین المللی جندی شاپور با حضور مسئولان و مقامات کشوری و محلی، 7 و 8 اسفند ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی جندی شاپور برگزار خواهد شد.

٠٠:٠٤ - يکشنبه ٧ بهمن ١٣٩٧    /    شماره : ١٥٠٦    /    تعداد نمایش : ٢٤٢