صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اخبار دانشگاه

اهدای کتاب نفیس قرآن‌ طباخ‌ به‌ ریاست دانشگاه

بانک‌پاسارگاد، به منظور ارج نهادن به جایگاه تاریخی و ارزشمند جندی شاپور یک جلد کتاب نفیس قرآن طباخ هروی را به‌‌عنوان اثری ارزشمند و ماندگار به دکتر محمد رضا عصاری اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، این قرآن نفیس به خط عبدالله طباخ هروی، از شاگردان جعفر تبریزی (بایسنقری)، از قرآن‌های نفیس و کم‌نظیر گنجینه‌ی آستان قدس رضوی است که در سال 1040 هجری قمری وقف حرم حضرت امام‌رضا (ع) شده‌است. این کتاب در سال 1394 با حمایت بانک‌پاسارگاد چاپ و رونمایی شد.

دکتر محمدرضا عصاری، ریاست دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول ضمن تقدیر از بانک‌پاسارگاد به‌عنوان بانک حامی فرهنگ و هنر، ایفای مسئولیت‌های اجتماعی از سوی این بانک را ارزشمند خواند و خواستار تداوم اینگونه حمایت‌ها شد.

گفتنی است «مصحف شریف خراسان»، در قرن نهم هجری قمری، توسط «عبدالله طباخ هروی» کتابت شده‌ و در آستان قدس رضوی نگهداری می‌شود. این مصحف شریف، در قطع رحلی سلطانی، 33*47 سانتی‌متر مربع، به جهت نوع تذهیب، خوشنویسی و کتابت بی‌نظیر و از بدایع روزگار است؛ در این کتاب چند نوع هنر با هم آمیخته‌ شده که زیبایی و ماندگاری آن را چندین برابر کرده‌است. از این هنرمند بزرگ قرن نهم هجری به‌جز کتابت قرآن کریم، آثار چندانی باقی نمانده‌است.

اهدای این اثر ارزشمند، به‌منظور بهره‌مندی خطاطان، هنرمندان و دانشجویان، به برخی از نهادها و مراکز فرهنگی به‌ویژه دانشکده‌های علوم و ادبیات انسانی دانشگاه‌ها ادامه خواهد داشت.

٢٢:١٨ - چهارشنبه ١٥ اسفند ١٣٩٧    /    شماره : ١٥٢٨    /    تعداد نمایش : ٩١