بیانیه دانشگاهیان دانشگاه پیام نور دزفول در محکومیت تعرض اراذل و اوباش به دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

بیانه رياست، اعضاي هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان دانشگاه پيام نور مر كز دزفول درباره حوادث دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

به نام خداي دانش و آگاهي

در آستانه سال نو كه مردم شريف و صبور شهر هاي دزفول و انديمشك خسته از فشارهاي مالي و استرس هاي زندگي ، ولي اميدوار به فرداي بهتر خود را براي تغيير آماده مي كردند كه شايد با تغيير در طبيعت تغيير در شرايط زندگي شان رخ دهد، اتفاقي شوم آن اميد را به تنش، غم و تاسف تبديل كرد. عده اي از  فرزندان ناپخته و سردي و گرمي روزگار نچشيده سوار بر عواطف و هيجانات سركش به خاطر نصب تابلوي مرزي دو شهرستان دست به رفتارهاي ناشايست زدند. ناگوار تر آنكه برخي افراد ظاهرا" موثر بجاي پدري كردن بر اين موج ويرانگر سوار شدند. نه تنها موج آرام نشد بلكه باعث ريختن خون عزيزان مان شد. خوني كه شايسته است براي دفاع از حريم وطن و ناموس ريخته شود نه در دعواي بين دو برادر!

كاري كه جوانان چند نسل قبل اين دو شهر در دفاع از حريم وطن دست در دست هم به نيكي و افتخار انجام دادند. و ديگر جوانان همين دو شهر در دفاع از حريم دين در صدها كيلومتر دورتر در غربت ( مدافيعن حرم بانوي كربلا) باز دست در دست هم.

مردمان اين دو شهر اشتراكات فرواني دارند كه شايسته است بزرگان و خواص اين را به فرزندان و ناپختگان يادآوري كنند و بر طبل نفرت و تفرقه نكوبند. در اين ميان دانشگاه جندي شاپور دزفول كه همين ماه گذشته ميزبان نامداراني از اقصي نقاط دنيا بود و افتخار اين مرز و بوم، مورد هجوم نااهلاني قرار گرفت. آسيبي كه به زير ساخت ها و امكانات دانشگاه وارد شده است كه ساليان درازي ما را به عقب كشاند. سالياني كه ما به ياد تاراج هايي كه قرنها قبل بر علم و جامعه علمي  وارد شد، مي اندازد. اين آسيب ها ممكن است دير جبران شود ولي نهايتا با تلاش فرزندان اين ديار دوباره شكوفا خواهد شد. ليكن اهانت به حريم مقدس دانشگاه كه قرار است فرزندان اين جامعه را از افراطي گريها و ناپخته سري ها برهاند خود دردي ديگر است.

ما جامعه علمي دانشگاه پيام نور مركز دزفول ضمن برائت از چنين رفتارهايي با تكيه بر تخصص اعضاي علمي خود آمادگي خود براي حل مسايل دو شهرستان و كمك در بهبود وضعيت دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول را اعلام مي داريم.

به اميد روزهاي آرام و همدلي هاي روزافزون بين برادران و خواهران داغديده دو شهرستان

رياست، اعضاي هيأت علمي، كاركنان و دانشجويان دانشگاه پيام نور مر كز دزفول

٢٣:٥٥ - شنبه ١٧ فروردين ١٣٩٨    /    شماره : ١٥٤٦    /    تعداد نمایش : ٢٥٣