کرسی های آزاد اندیشی باعث حیات اجتماعی و سیاسی دانشگاه است .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، دکتر محمد رضا عصاری ریاست دانشگاه جندی شاپور دزفول، در خصوص سخنان اخیر مقام معظم رهبری پیرو کندی فعالیت‌های سیاسی و برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی گفت: یکی از زمینه های طراوت و نشاط دانشگاه، فعالیت‌های دانشجویی است؛ به گونه‌ای که حیاتی اجتماعی و سیاسی برای دانشگاه دارد.

عصاری در ادامه افزود: مقام معظم رهبری همیشه نگاه خاص و ویژه به قشر جوان دارند و تاکید می کنند جوانان در صحنه حضور یابند چرا که بصیرت جوانان را ضامن مسیر انقلاب می‌دانند.

عصاری در خصوص کرسی‌های آزاد اندیشی بیان نمود: کرسی‌های آزاد اندیشی توسط دانشجویان برگزار می شود و تا به حال دانشگاه مخالفتی با اجرای کرسی‌ها در چارچوب قوانین نداشته است چرا که دیدگاه ما نسبت به کرسی‌های آزاد اندیشی مثبت می‌باشد.

ریاست دانشگاه صنعتی جندی شاپور اذعان نمود: طبق سخنان رهبر معظم انقلاب باید فعالیتهای دانشجویان به روند گذشته بازگردد؛ همچنین عوامل سیاسی، اجتماعی و فرهنگی دانشگاه صنعتی جندی شاپور به این باور ایمان دارند که نقد می تواند در جهت اصلاح امور بسیار مفید و سازنده باشد.

٠٩:٤٥ - سه شنبه ٧ خرداد ١٣٩٨    /    شماره : ١٥٧٣    /    تعداد نمایش : ٢٧٤