برگزاری نشست صمیمی ریاست دانشگاه جندی شاپور دزفول با اعضای برخی تشکلات و کانون های فرهنگی و انجمن های علمی دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دکتر محمدرضا عصاری در ابتدای جلسه ضمن تشکر از حضور دانشجویان گفت:  تشکلات و انجمن‌های دانشجویی فعال در دانشگاه از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و ضروری است که توجه و نگاه خاصی به آنها شود؛ همچنین این کانون های دانشجویی بستر مناسبی جهت رشد استعداد و توانمندی های دانشجویان نیز می‌باشد.

در ادامه این دیدار دانشجویان به طرح مشکلات و مسائل پیرامون فعالیت‌های صنفی، رفاهی و فرهنگی خود پرداختند.

رئیس دانشگاه صنعتی جندی شاپور ضمن بیان برخی از محدودیت ها با توجه به شرایط خاص کشور اذعان نمود: قشر دانشجو بسیار فهیم و باتدبیر می باشد که همواره همراه نظام و انقلاب در تمامی فراز و نشیب ها بوده و نقش خود را به خوبی ایفا نموده است بر این اساس جایگاه دانشجویان و فعالیت‌هایشان ارج نهاده می‌شود.

عصاری در پایان این جلسه در خصوص پیگیری مطالبات مطرح شده توسط دانشجویان دستورات لازم را صادر نمود.

٠٩:٢٣ - شنبه ١١ خرداد ١٣٩٨    /    شماره : ١٥٧٥    /    تعداد نمایش : ٢١٣