شب بیداری دانشجویی تا دمیدن صبح دولت امتحان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در اواخر ترم جاری نیز دانشجویان این دانشگاه مانند دانشجویان دیگر دانشگاه ها مشغول امتحانات پایان ترم می باشند.

نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه ها به پایان رسیده است و دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول هم در حال برگزاری امتحانات می باشد؛ در این بین حال و هوای متفاوت دانشجویان که این روزها، برای برخی که در طول ترم درس نخوانند و با جزوه های خود بیگانه شدند همانند تابستان خوزستان سخت و طاقت فرسا است و برای برخی دیگر که درس امروز را به فردا نسپاردند همانند بهاری سرسبز و دلنشین است؛ به چشم می خورد.

عکس و متن ارسالی دانشجو: بلبلان از بوی گل مست هستند و من از روی جزوه ای استاد مستم....، انسان ذاتش این هست که با طبیعت زندگی کند، خوب چه میشه کرد مجبور شدم در این هوای گرم طبیعت را به کتابخانه بیاورم؛ میخواهید روحیه شاد داشته باشید باید خودتان تفاوت ایجاد کنید.

١١:١٨ - دوشنبه ١٠ تير ١٣٩٨    /    شماره : ١٥٨٧    /    تعداد نمایش : ٤٧٨