تقویم آموزشی سال تحصیلی 99-98 دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جندی شاپور دزفول، بر اساس تقویم آموزشی اعلام شده از سوی این دانشگاه، انتخاب واحد دانشجویان ورودی سال 95 و ماقبل در 12 شهریورماه و دانشجویان ورودی 96 و 97 در 13 شهریورماه انجام می‌شود. همچنین 14 شهریورماه دانشجویانی که در تاریخ‌های مشخص شده موفق به انتخاب واحد نشده‌اند، بدون توجه به سال ورود به دانشگاه می‌توانند انتخاب واحد خود را انجام دهند.

بر اساس تقویم آموزشی اعلام شده از سوی دانشگاه، شروع کلاس‌ها از شنبه، 16 شهریورماه 98 خواهد بود. زمان حذف و اضافه نیز، 24 و 25 شهریورماه تعیین شده است و برگزاری کلاس‌ها نیز، 4 دی ماه به پایان می‌رسد؛ همچنین امتحانات پایان نیمسال از 5 تا 19 دی ماه برگزار می‌شوند.

در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 انتخاب واحد دانشجویان ورودی 95 و ماقبل 29 دی‌ماه و دانشجویان ورودی 96 و 97 دوشنبه 30 دی ماه اعلام شده است. دانشجویان تمام ورودی‌ها نیز می‌توانند سه‌شنبه، یکم بهمن‌ماه انتخاب واحد خود را انجام دهند و زمان شروع کلاس‌ها نیز شنبه پنجم بهمن‌ماه اعلام شده است.

لازم به ذکر است که تاریخ حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98، 6 و 7 بهمن ماه خواهد بود و زمان پایان کلاس‌ها نیز چهارشنبه 7 خردادماه تعیین شده است. امتحانات پایان سال تحصیلی نیز از 8 تا 25 خرداد برگزار می‌شوند.

٠٨:٥٢ - چهارشنبه ١٢ تير ١٣٩٨    /    شماره : ١٥٨٩    /    تعداد نمایش : ٥٣٠