پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی دانشگاه جندی شاپور دزفول موفق به کسب عنوان برتر در استان خوزستان شد.

پایگاه مقاومت بسیج بسیج دانشجویی در راستای تحقق تدابیر فرمانده معظم کل قوا بر اساس ارزیابی های انجام شده مبتنی بر فرآیند اشراف کلی سپاه حضرت ولی عصر (عج)در وضعیت و عملکرد سال ۱۳۹۷ توانست عنوان موفق ترین پایگاه پایگاه بسیج اقشاری در سطح سپاه استان خوزستان، در نهمین جشنواره استانی مالک اشتر سپاه حضرت ولیعصر گردید.

سرتیپ پاسدار حسن شاهوارپور خطاب به فرمانده و بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج دانشجویی جندی شاپور گفت: بدیهی است این موفقیت مرهون تلاش و همت یکا یکی شما پاسداران و بسیجیان خدوم می باشد بر این اساس اینجانب بر خود لازم می‌دانم از مجاهدت های بی وقفه و مخلصانه شما تقدیر و تشکر نمایم و انشاالله این افتخار در سال‌های آتی هم حفظ گردد.

گزارش: مریم صاحب محمدی

١١:٢٦ - شنبه ٢ شهريور ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٠١    /    تعداد نمایش : ١٩٣