با همت و تلاش توانستیم برقرار بمانیم و متوقف نشویم.

در این جلسه دکتر محمدرضا عصاری ریاست دانشگاه ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و یارانش گفت: دانشگاه جندی شاپور همانند دیگر ادارات و سازمان ها به دلیل شرایط حاکم که ناشی از تحریم‌های ظالمانه می باشد، دچار کمبود بودجه و وارد شدن فشارهای زیادی شده است که انتظار می رود با مدیریت صحیح آن مانع از وارد شدن این فشارها به بدنه دانشگاه شویم.

عصاری بیان نمود: با وجود کمبود بودجه که حتی گریبانگیر بخش سلف و تامین غذای دانشگاه شده، بازسازی و نوسازی خوابگاه های دخترانه و پسرانه در مراحل پایانی قرار گرفتند؛ همچنین بر اساس اتفاقات ناگواری که در ابتدای سال برای دانشگاه پیش آمد و باعث وارد شدن خسارات مالی فراوانی به بخش فیزیکی دانشگاه شد که در قبال خویشتن داری و صبوریمان انتظار می رفت از طرف مسئولین حمایت های بیشتری صورت گیرد.

ریاست دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول ضمن بیان این مسئله که، جهش خوبی در حوزه اعتبارات پژوهشی خواهیم داشت که باعث رشد زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه میشود اذعان نمود: در مهرماه سال جاری کلنگ زنی طرح ملی راه اندازی یک دانشکده جدید در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول را در دستورکار خود داریم.

٠٩:٣٤ - چهارشنبه ١٣ شهريور ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٠٧    /    تعداد نمایش : ٣٣٢