ارتباطات دانشگاه و صنعت توسعه یافت.

دکترمحمد ذاکر مشفق، مدیر امور فناوری، تجاری، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه گفت: پیرو ارتباط دیرینه دانشگاه با سازمان آب و برق خوزستان و عقد قراردادهای متعدد که نیاز پژوهشی سه شرکت سد دز، کرخه و آبیاری شمال استان را تامین می کند، دفتر همکاری دانشگاه با صنعت آب و برق را در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول راه اندازی کردیم.

دکتر مشفق افزود: وظایف این دفتر که با همکاری سد دز، کرخه و آبیاری شمال خوزستان تهیه، تدوین و تصویب شده است، زمینه همکاری های آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه و صنعت آب و برق را تضمین می نماید.

وی بیان کرد: در شرح وظایف به کنترل و نظارت بر پروژه ها، رفع موانع پیش روی طرح، تولید محتوا برای اطلاع رسانی و تجاری سازی و تولید فناوری از طرح های پژوهشی مشترک پرداخته شده است؛ همچنین در این دستور العمل مقرر شد که کارگروه هایی تخصصی برای سیاستگذاری و پیش برد اهداف مشترک تشکیل  شود.

مدیر امور فناوری، تجاری سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه اذعان کرد: در مصوبات این طرح به همکاری های بین المللی با محققین ایرانی خارج از کشور و فراهم نمودن آشنایی دانشجویان با صنعتی و امکان بهره وری صنعت از امکانات دانشگاه اشاره شده است.

یوسفی نماینده سد کرخه گفت: پروژه های بین دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و سد کرخه تا پایان سال به بهره برداری خواهند رسید و پروژه های جدید را باهمکاری و مشارکت دانشگاه آغاز خواهیم نمود.

وی ادامه داد: با آغاز سال تحصیلی و ورود دانشجویان، سد کرخه طی یک برنامه به معرفی ظرفیت های خود، جهت آشنایی دانشجویان با شرکت های پژوهشی خواهد پرداخت، همچنین این آمادگی را داریم که فضا و امکانات آموزشی سد کرخه را در اختیار دانشگاه قرار دهیم.

٠٩:٤٣ - سه شنبه ٩ مهر ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٢٤    /    تعداد نمایش : ٢٥٧