۲ طرح پژوهشی دانشگاه جندی‌شاپور دزفول برگزیده کشوری شد

۲ طرح پژوهشی ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول به عنوان طرح‌های برگزیده کشوری انتخاب شدند.

مدیر امور فناوری، تجاری سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ما افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تازگی طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور در سال ۹۷ را انتخاب و در کتابی با عنوان طرح های صنعتی برگزیده دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور منتشر کرده که نام ۲ طرح پژوهشی ارتباط با صنعت از دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در بین این طرح ها دیده می شود.

محمد ذاکر مشفق افزود: در این کتاب از کل دانشگاه ها و پژوهشگاه های کشور، ۳۹ دانشگاه و پنج پژوهشگاه حایز طرح های برگزیده شده اند.

وی گفت: طرح اراِیه آلگوریتم، نرم افزار و بانک اطلاعاتی وضعیت ترانسفورماتورهای شبکه با قابلیت پیش بینی دوره زمان خروج از مدار برای انجام بازرسی های دوره ای و تعمیرات یکی از این طرح هاست که مجری آن دکتر علیرضا ستایش مهر است و طرح دیگر، بررسی کارآیی روش های شیمیایی کاهش تبخیر در شرایط اقلیمی سد دز است که توسط بنده اجرا شده است.

١٦:١٨ - دوشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٣٥    /    تعداد نمایش : ٢٩٥