نشست کارشناسان نشریات دانشگاه های منطقه ۱۰ کشور در دانشگاه جندی شاپور دزفول برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ، مدیر امور فرهنگی دانشگاه صنعتی جندی شاپور گفت: این نشست از سلسله نشست های کارشناسان فرهنگی است که با هدف فعال کردن دانشجویان در حوزه نشریات و بررسی مشکلاتی در زمینه انتشار نشریات دانشجویی برگزار شد.
عاطفه پورجاهد افزود: این نشست با حضور کارشناسان ۶ دانشگاه شهید چمران،خاتم الانبیاء بهبهان، علوم و فنون دریایی خرمشهر، علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، صنعتی جندی شاپوردزفول و شهدای هویزه برگزار  شد .
وی افزود: در حاشیه این نشست نیز کارگاه تخصصی یک روزه  با موضوع مقدمه ای بر نشریات دانشجویی و تولید محتوایی، چاپ کاغذی و انتشار در فضای مجازی نشریات دانشجویی، آموزش و کشف استعدادهای دانشجویی در حوزه نشریات و تولید محتوا  برگزار  شد.

١٣:٣٦ - پنج شنبه ٢ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٣٨    /    تعداد نمایش : ٣٠١