به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار شد

سمینار تخصصی نیروگاه های برق آبی در دانشگاه جندی شاپور دزفول برگزار شد

مدیریت تعمیرات سد و نیروگاه دز در شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاههای برق آبی خوزستان از برگزاری سمینار تخصصی نیروگاه برق آبی در دانشگاه جندی شاپور دزفول خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، "رضا بابادی سلطان پور"  گفت: سمینار تخصصی نیروگاه برق آبی به دعوت انجمن علمی گروه مکانیک دانشگاه صنعتی جندی شاپور از شرکت تعمیرات ناحیه دز در  سالن آمفی تئاتر آن دانشگاه برگزار شد.

وی با بیان اینکه ، اینجانب و "ایمان جعفری" به عنوان نمایندگان تعمیرات ناحیه سد دز در این سمینار حضور داشتیم  افزود: ایمان جعفری در زمینه آشنایی با نیروگاههای برق آبی و جایگاه این نیروگاهها در صنعت برق کشور، معرفی انواع نیروگاه و مزایا و معایب هر یک از انها مطالبی ارائه داد .

سلطان پور افزود: جلسه فوق با ارائه مطالبی پیرامون تعمیر و نگهداری در واحدهای صنعتی و نیروگاه های آبی، تشریح انواع روش های نوین نگه داشت در نیروگاههای آبی، اهمیت تعمیر و نگهداری و جایگاه آن در حفظ آماده بکاری واحد های برق آبی توسط اینجانب ارائه شد .

مدیریت تعمیرات سد و نیروگاه دز، از برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در زمینه موضوعات مطرح شده و پاسخ نمایندگان تعمیرات به سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان در پایان نشست خبر داد.

١١:٢٦ - شنبه ١١ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٣٩    /    تعداد نمایش : ٣١٨