آسیب به انقلاب اسلامی خط قرمز همه ماست.

حجت الاسلام زارع با اشاره به لزوم هدفمند کردن یارانه ها گفت: هدایت نقدینگی و توزیع عادلانه یارانه دولت در بین مردم را از لوازم مهم درمان اقتصاد کشور است و اصل سهمیه بندی گامی صحیح در این جهت می باشد که باید به شیوه ای صحیح و در زمانی مناسب انجام می شد تا تاثیرات روانی موقت آن هر چه بیشتر کاهش می یافت.

وی افزود: فرهنگ غلطی که در رفتار مسئولین رایج شده به نحوی که تمام کارهای انجام شده در دولت های قبل را بد میخوانند، جای نقد دارد و اینگونه رفتارها موجب هدر رفتن فرصت ها و منابع مهم کشور شده و هزینه های زیادی را به مردم تحمیل خواهد کرد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه جندی شاپور دزفول بیان نمود: راه صحیح مطالبه گری در چارچوب قانون و در محیطی امن و با آرامش است و همیشه عناصر فرصت طلبی وجود دارند که منتظر برهم زدن اوضاع، آرامش، امنیت مردم و ایجاد درگیری خواسته های برحق مردم را از مسیر درست خارج کنند و به اهداف شوم و پلید خود برسند.

وی ضمن اشاره به حوادث چندماه گذشته دانشگاه جندی شاپور دزفول خاطر نشان کرد: تعرض عده ای فرصت طلب به دانشگاه و غارت اموال بیت المال و دانشجویان، تجربه ای روشن پیش چشم دانشجویان می باشد که نشان می دهد این حوادث و اتفاقات مشابه جز به نفع عده ای سودجو و اغتشاشگر هیچ سودی برای کسی ندارد.

حجت الاسلام والمسلمین زارع اذعان کرد: تدبیر رهبر معظم انقلاب در حمایت از قانون و راهکارهای قانونی را در شرایط مختلف کشور را راهگشا می باشد، همچنین مسئولین با عنایت به منویات رهبری، باید زمینه آرامش و رفاه مردم را فراهم  نمایند و تصمیمات و سخنانشان در جهت همراهی و همدلی بیشتر با مردم باشد.

وی گفت: انقلاب اسلامی آرزوی چند صد ساله علما و دلسوزان شیعه می باشد که نهال پر برکت آن دراین عصر و زمان کاشته شده که با سختی های زیاد و خون هزاران شهید آبیاری شده است پس اصل حفظ انقلاب اسلامی از همه چیز مهم تر است و آسیب رساندن به آن خط قرمز همه ما می باشد و مردمی که برای انقلاب جوانان خود را فدا کرده اند قطعا نان خود را هم خواهند داد، به همین جهت خط مردم از اغتشاشگران جداست و مردم ثابت کرده اند که در همه حال پشتیبان انقلاب و رهبری هستند.

٠٨:٥٤ - سه شنبه ٢٨ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٤٨    /    تعداد نمایش : ٢٨٢