ثبت‌نام بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در نشست خبری بیست و سومین دوره ازدواج دانشجویی گفت: تااطلاع بعدی محدودیتی برای ثبت‌نام اعلام نخواهیم کرد و با توجه به آنچه از دستگاه‌های حامی مانند دفتر رهبر معظم انقلاب و سایر حامیان سراغ داریم، ان‌شاءلله بتوانیم پاسخگوی همه ثبت‌نام کنندگان باشیم.

وی تاکید کرد: زوج‌هایی که تاریخ عقد آنها از یکم فروردین ماه سال ۹۷ تا ۳۰ آذرماه سال ۹۸ است، می‌توانند در این طرح ثبت‌نام کنند.

رستمی اظهار داشت: ملاک شرکت در مراسم ازدواج دانشجویی، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در زمان عقد است و در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند، فقط یکی از آنها به‌عنوان داوطلب اصلی ثبت‌نام کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی یادآور شد: دانشجویان لازم است تا یک هفته پس از ثبت‌نام، مدارک لازم را جهت تائید به دفتر نهاد دانشگاه یا دفتر نهاد استان مربوطه ارائه کنند تا ثبت‌نام آنها قطعی شود.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: در دانشگاه‌هایی که دفتر نهاد وجود ندارد، دانشجویان پس از ثبت‌نام، مدارک لازم را جهت تائید به رابط فرهنگی دانشگاه که از طرف ستاد ازدواج تعیین شده ارائه  کنند.

وی گفت: زوج‌های دانشجو برای ثبت‌نام تا آخر آذرماه فرصت دارند به پایگاه اینترنتی ezdevaj.nahad.ir مراجعه نمایند.

٠٩:٢٧ - چهارشنبه ٦ آذر ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٥٥    /    تعداد نمایش : ٣٨٦