بیانیه بسیج اساتید دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در پی شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحیم
شهادت هنر مردان خداست و با هر قطره خون ایشان نهال انقلاب پربارتر میگردد. در پی جنایت وحشیانه دولت آمریکا در شهادت سردار رشید اسلام و انقلاب حاج قاسم سلیمانی و همرزمان بزرگوار ایشان، امت اسلامی و سایر جوامع استکبارستیز جهان سوگوار شدند. با شهادت ایشان جبهه مقاومت مستحکم تر و قاطع تر راه مبارزه با دست درازی آمریکا و ایادی ایشان را طی می کند که طلیعه این پیروزی ها هم اکنون نیز دیده میشود. شهادتی که همانند شهادت سیدالشهدا امام حسین(ع) ترجمه پیروزی خون بر شمشیر و فتح کاخ یزیدان زمانه است. بسیج اساتید دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول ضمن تجدید پیمان با امام راحل و آرمان های انقلاب اسلامی و پیروی از فرامین مقام معظم رهبری همراه با سایر آحاد حق جو و شهادت طلب ایران اسلامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بر ادامه راه وی تاکید می نماید.
بسیج اساتید دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

٠٧:٥٩ - سه شنبه ١٧ دی ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٧٧    /    تعداد نمایش : ١٣٥