برگزیده شدن دو طرح ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

محمد ذاکرمشفق، اظهار کرد: طرح "بررسی و تحلیل اثرات هارمونیک جریان بر دقت لوازم اندازه گیری " از طرح‌های ارتباط با صنعت دانشگاه جندی شاپور دزفول است که برگزیده کشوری شد مجری این طرح مهدی سرادارزاده از دانشکده مهندسی برق است.
وی افزود: بررسی و اندازه گیری عملی دقیق منابع هارمونیکی در شبکه توزیع برق، بررسی و پایش انواع مشترکین شرکت توزیع برق از نظر تزریق جریان‌های هارمونیکی به شبکه برق در فصول گرم و سرد سال از جمله دستاوردهای ویژه این طرح  است.
مدیر امور فناوری، تجاری سازی، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول بیان کرد: همچنین طرح " طراحی و توسعه نرم افزار ارزیابی عملکرد مبتنی بر متدولوژی کارت امتیازی متوازن" نیز برگزیده کشوری شد مجری این طرح محمدعلی موفق پور از دانشکده مهندسی مکانیک است.
ذاکرمشفق تصریح کرد: از دستاوردهای ویژه این طرح می توان به به دست آوردن تصویری جامع  و صحیح از وضعیت سازمان‌ها در راستای اهداف استراتژیک و کارایی ادارت مختلف و شناسایی افراد پیشرو در زمینه‌های مختلف عملکردی اشاره کرد.
وی ادامه داد: از میان حدود ۱۶۰ دانشگاه، مراکز آموزش عالی و پژوهشگاه‌های وزارت علوم تحقیقات و فناوری،  طرح حدود ۵۰ دانشگاه و پژوهشگاه در سال ۱۳۹۸ موفق به کسب عنوان طرح صنعتی برگزیده شد.

١٠:٥٤ - يکشنبه ٦ بهمن ١٣٩٨    /    شماره : ١٦٨٩    /    تعداد نمایش : ١٩١