🔴فراخوان پذیرش دانشجوی استعداد درخشان بدون آزمون در دانشگاه جندی شاپور دزفول

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول گفت:  این دانشگاه   دانشجویان استعداد درخشان و ممتاز  در مقطع کارشناسی ارشد را بدون آزمون برای نیمسال اول 1399-1400  پذیرش میکند.

علی ظاهرزاده افزود: این دانشگاه  در نظر دارد در راستای اجرای آئین‌نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان به تاریخ 98/10/01 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان دانشجویان ممتاز کارشناسی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول و سایر دانشگاههای معتبر دولتی،  پس از بررسی مدارک دریافتی برای سال تحصیلی 1400-1399 تعدادی دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد   پذیرش کند.

وی گفت: متقاضیانی که در بررسی اولیه مدارک ارسالی، حائز شرایط باشند، برای تصمیم‌گیری نهایی، دعوت به مصاحبه علمی می‌شوند.

وی زمان مصاحبه را اواسط خرداد ماه اعلام کرد و گفت:این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته است.

ظاهرزاده  افزود: فارغ التحصیلان کارشناسی سالهای قبل، دانشجویان و فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته،دانشگاههای پیام نور، دانشگاه آزاد، غیردولتی و غیرانتفاعی، علمی کاربردی و پردیس­های بین المللی (خودگردان) مجاز به استفاده از این آیین نامه نیستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: متقاضیان  برای ثبت نام اینترنتی به آدرس http://www.jsu.ac.ir مراجعه و بعد از ورود به سیستم گزینه متقاضی شرکت در آزمون را انتخاب کنند.

١١:٠١ - چهارشنبه ١٤ اسفند ١٣٩٨    /    شماره : ١٧٠٢    /    تعداد نمایش : ١٠٥٧