کنفرانس ملی شیمی ونانوفناوری در دانشگاه جندی شاپور دزفول برگزار میشود

به گزراش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول، کنفرانس ملی شیمی و ونانوفناوری درتاریخ ۲۴ و ۲۵ دیماه در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار میشود .

مدیر پژوهشی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول در این خصوص گفت: محورهای این کنفرانس در ۱۷ موضوع جداسازی و پدیده های انتقال، پدیده های سطحی، پالایشگاه و پتروشیمی، دینامیک سیالات محاسباتی، شبیه سازی و بهینه سازی واحدهای فرآیندی، ازدیاد برداشت نفت، واکنش های شیمیایی و فوتوکاتالیست، پلیمرهای زیستی و زیست فناوری، دارورسانی هوشمند و کنترل رهایش دارو، فرآوری و بسته بندی صنایع غذایی، محیط زیست و توسعه پایدار، نوآوری در انرژی های تحدید پذیر، انتگراسیون انرژی، سنتز و کاربرد نانوکاتالیست ها، سنتز نانوساختارها، نانوبیوسنسورها و نانوسیالات برگزار میشود .

نعمت طهماسبی افزود: علاقمندان برای ثبت نام و ارسال مقالات خود میتوانند به آدرس www.chnano.ir مراجعه کنند.

وی گفت: آخرین مهلت ارسال مقالات ۲۷ آذرماه و آخرین مهلت ثبت نام در کارگاه ها ۱۰ دیماه می باشد.

٠٩:٤٢ - سه شنبه ١٥ مهر ١٣٩٩    /    شماره : ١٧٥٣    /    تعداد نمایش : ٢٨٠