|  دوشنبه ٠١ آبان ١٣٩٦
صفحه اصلی > صفحات سایت > اخبار دانشگاه
اخبار > تقدیر معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از رییس دانشگاه جندی شاپور دزفول

تقدیر معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از رییس دانشگاه جندی شاپور دزفول

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول دکترسیدضیا هاشمی معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از دکتر محمدرضا عصاری به پاس برگزاری نخستین کنگره بین المللی جندی شاپور تقدیر نمود.

در بخشی از این تقدیرنامه آمده است: معرفی و ارج گزاری میراث شکوهمند علمی جندی شاپور علاوه بر توجه به علم دوستی و علم اندوزی همیشگی ایرانیان در طول تاریخ ارجاعی به تجربه مشترک عقلانیت جهانیان در طی ادوار مختلف تمدن بشری است. امروز که با همت جناب عالی نخستین کنگره بین المللی جندی شاپور به ثمر نشسته است لازم است مراتب سپاس و قدردانی خود را از شما و همه همکاران و دست اندرکاران این کنگره علمی- فرهنگی اعلام نمایم.

لازم به توضیح است نخستین کنگره بین المللی جندی شاپور سوم و چهارم اسفند ماه سال جاری با حضور دکتر ولایتی، دکتر مخبر دزفولی، دکتر فرهادی و بسیاری دیگر از مسئولان کشوری و محلی در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار شد.

١٣:٣٣ - يکشنبه ٢٢ اسفند ١٣٩٥    /    شماره : ١١٠٣    /    تعداد نمایش : ١٤٥٥

خروج

Copyright © 2015 - All rights reserved.