|  دوشنبه ٠١ آبان ١٣٩٦

اطلاعیه شماره یک ثبت نام غیرحضوری

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 97-96

مراحل ثبت نام :

با سلام و ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌، به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در دو مرحله به شرح زیر انجام می‌پذیرد.

1. ثبت نام اينترنتي :

* پذيرفته شدگان مي‌بايد از ساعت 12 روز دوشنبه مورخ 96/06/27 لغايت ساعت 24 روز جمعه مورخ 96/06/31 به آدرس : http://golestan.jsu.ac.ir/home/Default.htm  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اينترنتي اقدام نمايند.

نحوه ورود به سامانه گلستان: شماره داوطلبی+u961 به عنوان شناسه کاربری و کدملی به عنوان گذرواژه(رمزعبور) می‌باشد.

تذکر1: عدم اقدام به موقع ثبت‌نام اینترنتی به منزله انصراف از تحصیل تلقی می‌گردد.

تذکر2: پس از ثبت نام اینترنتی اقدام به چاپ گواهی پذیرش غیرحضوری شود ، ارائه آن هنگام مراجعه حضوری الزامی می‌باشد. (چاپ گواهی پذیرش غیر حضوری به منزله اتمام مراحل ثبت نام اینترنتی می باشد).

2. ثبت نام حضوري :

روز و تاریخ ثبت نام

دوشنبه مورخ 96/07/03

خواهران

سه شنبه مورخ 96/07/04

برادران

بر اساس حرف اول نام خانوادگی :

الف-ب-پ-ت-ث-ج-چ ح-خ-د-ذ-ر-ز-ژ-س- ش

چهارشنبه  96/07/05

برادران

بر اساس حرف اول نام خانوادگی :

ص-ض-ط-ظ-ع-غ-ف-ق-ک-گ-ل-م-ن-و-ه-ی

پذیرفته‌شدگان صرفاً طبق زمان بندی بالا از ساعت 8:30 لغایت 14:30 در محل سالن ورزشی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور حضور بهم رسانند. پذیرش دانشجویان در خارج از زمان بندی مذکور انجام نخواهد شد.

تذکر: دانشگاه از دریافت مدارک و ثبت‌نام حضوری پذیرفته شدگانی که  ثبت‌نام اینترنتی انجام نداده اند، معذور می‌باشد.

مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری:

الف-مدارك آموزشي :

1.       اصل مدرك  یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و يك برگ كپي از آن.

2.       اصل ریز نمرات  پایان دوره پیش دانشگاهی و يك برگ كپي از آن.

3.       اصل مدرك  یا گواهی پایان دوره دیپلم  و يك برگ كپي از آن.

4.       اصل ریز نمرات  پایان دوره  دیپلم و يك برگ كپي از آن.

5.       اصل شناسنامه به انضمام 3 سري كپي از تمام صفحات آن.

6.       اصل کارت ملی و 3 برگ کپی  پشت و روی آن.

7.       رسید تأییدیه تحصیلی پایان دوره پیش دانشگاهی. (مراجعه به دفاتر خدمات پستی)

8.       رسید تأییدیه تحصیلی پایان دوره متوسطه. (مراجعه به دفاتر خدمات پستی)

9.       8 قطعه عكس تمام رخ 4×3 با رعایت موازین اسلامی، تهيه شده در سال جاري (پشت نویسی هر قطعه عکس ضرورت دارد.)

10.   مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران پذیرفته‌شده را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص نماید. شامل  : کارت پایان خدمت، کارت معافیت یا پرینت درخواست صدور معافیت تحصیلی در مقطع کارشناسی از سامانه گلستان.

11.   مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه باشد (برای پذیرفته‌شدگانی که از سهمیه استفاده کرده‌اند)

12.   حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.

13.   پرداخت الکترونیکی  مبلغ 70/000 ریال بابت صدور كارت دانشجويي.

14.    فرم‌های مندرج در سامانه ثبت‌نام اینترنتی (سامانه گلستان) شامل : (1- فرم شماره 1 نمونه فرم اخذ تعهد از فارغ التحصیلان دانشگاهها ، 2- فرم  شماره 5 فرم اخذ تعهد از پذیرفته شدگان منطقه1 و رزمندگان و ایثارگران 3- فرم شماره 6 فرم مخصوص اخذ تعهد از پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلی(سهمیه های مناطق 2 و 3)

تذکر: لازم است فرمهای ذکر شده در بند 15 پرینت شده و با خودکار آبی تکمیل شود و در هنگام ثبت‌نام حضوری به کارشناس آموزش تحویل گردد.

ب - مدارك دانشجويي و فرهنگی :

1. فرم ثبت اطلاعات فوق برنامه دانشجویان. دانلود فرم

2. فرم های کارنامه سلامت جسم. (دانلود کارنامه سلامت جسم)

3. فرم های کارنامه سلامت روان. (دانلود کارنامه سلامت روان)

پذيرفته شده گرامي لطفا با در دست داشتن پرينت تكميل شده كارنامه سلامت جسم و كارنامه سلامت روان به واحد سلامت مستقر در محل ثبت نام مراجعه فرماييد. بديهي است صفحه 4 كارنامه سلامت جسم توسط تيم سلامت همزمان با ثبت نام تكميل مي گردد.

مدارک لازم برای دانشجویان متقاضی خوابگاه :

کپی کارت ملی

کپی شناسنامه از تمام صفحات

یک قطعه عکس

فرم درخواست سکونت. دانلود فرم

فرم رضایت نامه والدین (خواهران) دانلود فرم .

نکات و تذکرات مهم:

1-   ثبت نام قطعي منوط به مراجعه حضوري در تاريخ تعيين شده و ارائه اصل مدارک
مي باشد.(حضور شخص پذيرفته شده براي ثبت نام الزامي مي باشد.)

2-    پذيرفته شدگان مي بایست از تمامي مدارك تحويلي خود به دانشگاه كپي تهيه و نزد خود نگهدارند. دانشگاه از تحويل مجدد مدارک به دانشجو معذور مي باشد.

3-     قبل از ثبت نام از تکمیل مدارک خود اطمينان حاصل کنيد . در صورت نقص مدرک به ویژه در خصوص مدارک تحصيلي  به هيچ عنوان ثبت نام صورت نمي گيرد.

4-     پذیرفته شدگان با مراجعه به دفاتر پستی می توانند نسبت به تهیه تأییدیه تحصیلی اقدام و رسید آنها را در روز ثبت نام حضوری تحویل نمایند.

5-     تمامی کپی ها تهیه شده از مدارک درخواستی در سایز A4 باشد.

6-      پذیرفته شدگان مشمول می باید با مراجعه به دفاتر پلیس 10+ شهرستان دزفول تا تاریخ 15/07/96 معافیت تحصیلی خود در مقطع کارشناسی را به اداره نظام وظیفه دانشگاه تحویل نمایند. در غیر اینصورت از ادامه تحصیل آنان ممانعت به عمل می آید.

اداره کل آموزش  دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول

٠٤:٢١ - يکشنبه ٢٦ شهريور ١٣٩٦    /    شماره : ١١٥٩    /    تعداد نمایش : ٦٧١٠

خروج

Copyright © 2015 - All rights reserved.