صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اطلاعیه های پوسته جدید

اطلاعیه شماره چهار : اطلاعیه ثبت‌نام حضوری مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98-97

پذیرفته‌شدگان کلیه رشته‌ها به منظور تکمیل ثبت‌نام و تحویل مدارک، لازم است در روز چهارشنبه مورخ 97/6/21 از ساعت 8:30 لغایت 14:30 در محل سالن ورزشی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور حضور بهم رسانند.

تذکر1: دانشگاه از دریافت مدارک و ثبت‌نام حضوری قبل از ثبت‌نام اینترنتی معذور می‌باشد.
تذکر2: اقدام به چاپ گواهی پذیرش در انتهای ثبت‌نام اینترنتی و ارائه آن هنگام مراجعه حضوری الزامی می‌باشد.

مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری:

الف-مدارك آموزشي :

1. اصل مدرك كارشناسي (دانشنامه یا گواهینامه موقت ) و يك برگ كپي از آن و يا گواهي تاييد شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرك کارشناسی (فرم تكميل شده شماره 2)
تذکر: برای پذیرفته‌شدگانی که در زمان تکمیل فرم انتخاب رشته دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ 97/6/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند، لازم است گواهی تائید شده از طرف دانشگاه دوره کارشناسی مبنی بر میانگین کل واحدهای گذرانده تا تاریخ 97/11/30 را همراه داشته باشند.

2. تصویر و اصل مدرک کاردانی برای فارغ‌التحصیلان کارشناسی ناپیوسته

3. اصل شناسنامه به همراه 2 سري كپي از تمام صفحات آن

4. اصل کارت ملی و 2 سری کپی از آن

5. 6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري (پشت نویسی هر قطعه عکس ضرورت دارد.)

6. مدركي كه وضعيت نظام وظيفه پذیرفته‌شده را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص نماید. (براي برادران)

7. مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه باشد (برای پذیرفته‌شدگانی که از سهمیه استفاده کرده‌اند)

8. حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.

9. اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت خویش.

10. اصل گواهي تاييد شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرك كارشناسي براي آن دسته از داوطلباني كه با امتياز رتبه اول پذيرفته شده اند. (فرم تکمیل شده شماره 1)

11. فرم‌های تکمیل شده مندرج در سامانه ثبت‌نام اینترنتی (سامانه گلستان) شامل :
               1. فرم شماره 3 (دانشجویان سال آخر)
               2. فرم شماره 4 (تمامی پذیرفته شدگان)
               3. فرم درخواست ریزنمرات و تاییدیه مقطع کارشناسی و در صورت لزوم فرم درخواست ریزنمرات و تاییدیه مقطع کاردانی
تذکر: لازم است فرمهای ذکر شده در بند 10 پرینت شده و با خودکار آبی تکمیل شود و در هنگام ثبت‌نام حضوری به کارشناس آموزش تحویل گردد.

ب - مدارك دانشجويي :

1.  فرم رضایت‌نامه والدین (خواهران)
2. فرم درخواست سکونت
مدارک لازم برای دانشجویان متقاضی خوابگاه:
               . کپی کارت ملی
               . کپی شناسنامه از تمام صفحات
               . یک قطعه عکس

نکات و تذکرات مهم:
1- ثبت نام قطعي منوط به مراجعه حضوري در تاريخ تعيين شده مي باشد.(حضور شخص پذيرفته شده براي ثبت نام الزامي مي باشد.)

2- پذيرفته شدگان مي بايد از تمامي مدارك تحويلي خود به دانشگاه كپي تهيه و نزد خود نگهدارند. دانشگاه از تحويل مجدد مدارک به دانشجو معذور مي باشد.

3- قبل از ثبت نام از تکمیل مدارک خود اطمينان حاصل کنيد . در صورت نقص مدرک به ویژه در خصوص مدارک تحصيلي  به هيچ عنوان ثبت نام صورت نمي گيرد.

4- مراحل و زمان ثبتنام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون نیز طبق همین اطلاعیه می‌باشد.

5- در صورت عدم هماهنگی رشته کارشناسی با رشته قبولی کارشناسی‌ارشد همراه داشتن ریزنمرات دوره کارشناسی جهت تعیین دروس جبرانی الزامی است.
تذکر: گذراندن دروس جبرانی به تشخیص گروه آموزشی بوده و هزینه دروس توسط دانشجو پرداخت می‌شود.

به اطلاع می رساند شروع کلاسهای نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 برای کلیه پذیرفته‌شدگان از تاریخ 97/6/24 خواهد بود.

شماره پاسخگویی به سوالات : داخلی 2144 - 4242800-061

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول