صفحه اصلی > صفحات قالب جدید > اطلاعیه های پوسته جدید

اطلاعیه شماره دو: قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 98-97

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی  سال تحصیلی 98-97

مراحل ثبت نام :

با سلام و ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌، به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در دو مرحله به شرح زیر انجام می‌پذیرد.

1. ثبت نام اينترنتي :

* پذيرفته شدگان مي‌بايست از ساعت 21 پنجشنبه مورخ 97/6/22 تا ساعت 24 روز دوشنبه 97/6/26 به آدرس : www.golestan.jsu.ac.ir  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اينترنتي اقدام نمايند.

1-نحوه ورود به سامانه گلستان: شماره داوطلبی+u971به عنوان شناسه کاربری و کدملی به عنوان گذرواژه(رمزعبور) می‌باشد.

2- پس از ورود به سیستم از منوی آموزش دانشجویان وارد منوی پذیرش غیر حضوری و سپس وارد پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدید الورود شوید.

3- پس از طی نمودن فرآیند ثبت نام اقدام به تکمیل فرمهای سلامت نمایید.

تذکر1: عدم اقدام به موقع ثبت‌نام اینترنتی به منزله انصراف از تحصیل تلقی می‌گردد.

تذکر2: پس از ثبت نام اینترنتی اقدام به چاپ گواهی پذیرش غیرحضوری شود ، ارائه آن هنگام مراجعه حضوری الزامی می‌باشد. (چاپ گواهی پذیرش غیر حضوری به منزله اتمام مراحل ثبت نام اینترنتی می باشد).

2. ثبت نام حضوري :

روز و تاریخ ثبت نام

یکشنبه مورخ 97/7/1

خواهران

دوشنبه مورخ 97/7/2

برادران

بر اساس حرف اول نام خانوادگی :

الف-ب-پ-ت-ث-ج-چ ح-خ-د-ذ-ر-ز

سه شنبه  97/7/3

برادران

بر اساس حرف اول نام خانوادگی :

ژ-س-ش-ص-ض-ط-ظ-ع-غ-ف-ق-ک-گ-ل-م-ن-و-ه-ی

پذیرفته‌شدگان صرفاً طبق زمان بندی بالااز ساعت 8/30 لغایت 14/30 در محل سالن ورزشی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور حضور بهم رسانند. پذیرش دانشجویان در خارج از زمان بندی مذکور انجام نخواهد شد.

تذکر: دانشگاه از دریافت مدارک و ثبت‌نام حضوری پذیرفته شدگانی که  ثبت‌نام اینترنتی انجام نداده اند، معذور می‌باشد.

مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری:

الف-مدارك آموزشي :

1. اصل مدرك  یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و يك برگ كپي از آن. (عکسدار)

2. اصل ریز نمرات  پایان دوره پیش دانشگاهی و يك برگ كپي از آن. (عکسدار)

3. اصل مدرك  یا گواهی پایان دوره دیپلم  و يك برگ كپي از آن. (عکسدار)

4. اصل ریز نمرات  پایان دوره  دیپلم و يك برگ كپي از آن. (عکسدار)

5. اصل مدرک کاردانی به همراه ریزنمرات برای فارغ التحصیلان مقطع کاردانی.

6. اصل شناسنامه به انضمام 1 سري كپي از تمام صفحات آن.

7. اصل کارت ملی و 1 برگ کپی  پشت و روی آن.

8. رسید تأییدیه تحصیلی پایان دوره دیپلم . (مراجعه به دفاتر خدمات پستی)

9. رسید تأییدیه تحصیلی پایان دوره پیش دانشگاهی. (مراجعه به دفاتر خدمات پستی)

10. 6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 با رعایت موازین اسلامی، تهيه شده در سال جاري (پشت نویسی هر قطعه عکس ضرورت دارد.)

11. مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران پذیرفته‌شده را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص نماید. شامل  : کارت پایان خدمت، کارت معافیت یا پرینت درخواست صدور معافیت تحصیلی در مقطع کارشناسی از سامانه ثبت نام اینترنتی گلستان. (مانند نمونه)

12. مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه باشد (برای پذیرفته‌شدگانی که از سهمیه استفاده کرده‌اند)

13. حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.

14. اصل فرم انصراف از تحصیل (حداکثر تا تاریخ 96/12/20) و گواهی تسویه حساب تایید شده دانشگاه و اداره کل امور دانشجویان وزارت علوم برای دانشجویان انصرافی روزانه. (فرم شماره 3 صفحه 44 دفترچه شماره 1)

15. پرداخت الکترونیکی  مبلغ 100/000 ریال  بابت صدور كارت دانشجويي.

16. فرم‌های مندرج در سامانه ثبت‌نام اینترنتی (سامانه گلستان) شامل :

- فرم شماره 1 مخصوص کلیه پذیرفته شدگان

- فرم  شماره 4 مخصوص پذیرفته شدگان منطقه1 و رزمندگان و ایثارگران

- فرم شماره 5 مخصوص پذیرفته شدگان مناطق 2 و 3

تذکر: لازم است فرمهای ذکر شده در بند 16 پرینت شده و با خودکار آبی تکمیل شود و در هنگام ثبت‌نام حضوری به کارشناس آموزش تحویل گردد.

ب - مدارك دانشجويي و فرهنگی :

1. فرم ثبت اطلاعات فوق برنامه دانشجویان.

2. فرم های کارنامه سلامت جسم.

3. فرم های کارنامه سلامت روان.

مدارک لازم برای دانشجویان متقاضی خوابگاه :

کپی کارت ملی

کپی شناسنامه از تمام صفحات

یک قطعه عکس

فرم درخواست سکونت.

فرم رضایت نامه والدین (خواهران).

نکات و تذکرات مهم:

• ثبت نام قطعي منوط به مراجعه حضوري در تاريخ تعيين شده و ارائه اصل مدارک
    مي باشد.(حضور شخص پذيرفته شده براي ثبت نام الزامي مي باشد.)

• مدرک پیش دانشگاهی برادران می بایست از طرف اداره آموزش و پرورش یا مرکز پیش دانشگاهی، مهر و تایید شده باشد. (مانند نمونه)

• پذیرفته شدگانی که درس افتاده در مقطع پیش دانشگاهی دارند، ثبت نام نخواهند شد.

• پذيرفته شدگان مي بایست از تمامي مدارك تحويلي خود به دانشگاه كپي تهيه و نزد خود نگهدارند. دانشگاه از تحويل مجدد مدارک به دانشجو معذور مي باشد.

• قبل از ثبت نام از تکمیل مدارک خود اطمينان حاصل کنيد . در صورت نقص مدرک به ویژه در خصوص مدارک تحصيلي  به هيچ عنوان ثبت نام صورت نمي گيرد.

• پذیرفته شدگان با مراجعه به دفاتر پستی می توانند نسبت به تهیه تأییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی به صورت جداگانه اقدام و رسید آنها را در روز ثبت نام حضوری تحویل نمایند.

• تمامی کپی ها تهیه شده از مدارک درخواستی در سایز A4باشد.

• پذیرفته شدگان مشمول می بایست با مراجعه به دفاتر پلیس 10+ شهرستان دزفول تا تاریخ 15/07/97 معافیت تحصیلی خود در مقطع کارشناسی را به اداره نظام وظیفه دانشگاه تحویل نمایند. در غیر اینصورت از ادامه تحصیل آنان ممانعت به عمل می آید.

اداره کل آموزش دانشگاهصنعتي جندي شاپور دزفول

کانال اطلاع رسانی دانشگاه در پیام رسان سروش :         https://sapp.ir/jsu.ac.ir

دانلود فايل : Paziresh-Online.pdf ( 1259KB )

٠٨:٤٤ - جمعه ٢٣ شهريور ١٣٩٧    /    شماره : ١٣٧٧    /    تعداد نمایش : ٧٣٧٢