صفحه اصلی > صفحات وب سایت > اطلاعیه های پوسته جدید

اطلاعیه بیمه تکمیل درمان سال 98

با پیگیری های به عمل آمده ، و پس از برگزاری مناقصه جهت انعقاد قرارداد بیمه تکمیل درمان سال 98 بصورت تجمیعی برای کل دانشگاه های استان خوزستان (بالغ بر 4000 نفر) به انجام رسیده است.
لیست تعهدات بیمه تکمیل درمان در سال 98 (شرکت جدید) و مقایسه آن با قرارداد سال گذشته (بیمه سامان) به پیوست می باشد.

ضمنا" مبلغ سرانه حق بیمه برای قرارداد سال جدید به ازاء هر نفر 120 هزار تومان در ماه می باشد که به استناد آئین نامه استخدامی و همچنین مصوبه شورای اداری و مالی دانشگاه ، 50 درصد سرانه بیمه تکمیلی اعضای دانشگاه و افراد تحت تکفل ایشان توسط دانشگاه پرداخت خواهد شد.

ضمنا مبلغ سرانه حق بیمه تکمیلی در سال جاری در 12 قسط و بصورت ماهانه از حقوق همکاران کسر می گردد.

به اطلاع همکاران محترم میرساند ؛ از صبح روز دوشنبه تا پایان هفته جاری می توانند ، جهت تکمیل فرم تقاضای عضویت بیمه تکمیل درمان به امور اداری دانشگاه ، مراجعه فرمایند.

لیست تعهدات بیمه تکمیل درمان در سال 98:

مقایسه قرارداد جدید با قرارداد سال گذشته:

٢١:٥١ - دوشنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٨    /    شماره : ١٥٨٣    /    تعداد نمایش : ٢٢١