صفحه اصلی > صفحات وب سایت > اطلاعیه های پوسته جدید

اطلاعیه ثبت نام اینترنتی و حضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 99-98

مراحل ثبت نام :

با سلام و ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌ارشد، به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در دو مرحله به شرح زیر انجام می پذیرد.

1. ثبت نام اینترنتی :

* پذیرفته شدگان می‌باید از ساعت 10 صبح روز یکشنبه مورخ 98/6/24 لغایت ساعت 24 روز سه‌شنبه مورخ 98/6/26 به آدرس:https://golestan.jsu.ac.ir  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اینترنتی اقدام نمایند.

نحوه ورود به سامانه گلستان: شماره داوطلبی+u981 به عنوان شناسه کاربری(بطور مثال u981#######) و کدملی به عنوان گذرواژه (رمزعبور) می‌باشد.

تذکر1: عدم اقدام به موقع ثبت‌نام اینترنتی به منزله انصراف از تحصیل تلقی می‌گردد.

تذکر2: اقدام به چاپ کد رهگیری دریافت شده در انتهای ثبت‌نام اینترنتی و ارائه آن هنگام مراجعه حضوری الزامی می‌باشد.

تذکر3: پس از تکمیل فرایند ثبت نام اینترنتی و حضوری در صورت انصراف دانشجو هزینه یک ترم آموزش رایگان برای وی محاسبه خواهد شد.

2. ثبت نام حضوری :

پذیرفته‌شدگان کلیه رشته‌ها به منظور تکمیل ثبت‌نام و تحویل مدارک، لازم است در روز چهارشنبه مورخ 98/6/27 از ساعت 8:30 لغایت پایان وقت اداری در محل سالن ورزشی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور حضور بهم رسانند.

تذکر: دانشگاه از دریافت مدارک و ثبت‌نام حضوری قبل از ثبت‌نام اینترنتی معذور می‌باشد.

مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری:

الف-مدارك آموزشی :

1.       اصل مدرك كارشناسی (دانشنامه یا گواهینامه موقت) همراه ذکر معدل و یك برگ كپی از آنویا گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرك کارشناسی (فرم تكمیل شده شماره 2. کلیک کنید).

تذکر: پذیرفته‌شدگانی که در زمان تکمیل فرم انتخاب رشته دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ 98/6/31 فارغ‌التحصیل می‌شوند، لازم است گواهی تائید شده از طرف دانشگاه دوره کارشناسی مبنی بر میانگین کل واحدهای گذرانده تا تاریخ 97/11/30 را همراه داشته باشند (فرم مندرج در صفحه 43 دفترچه‌ی شماره یک).

ثبت نام پذیرفته شدگان بدون داشتن اصل مدرک کارشناسی یا گواهی تایید شده به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد.

2.       تصویر و اصل مدرک کاردانی برای فارغ‌التحصیلان کارشناسی ناپیوسته

3.       اصل شناسنامه به همراه 1 سری كپی از تمام صفحات آن

4.       اصل کارت ملی و 1 سری کپی از آن

5.       6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری (پشت نویسی هر قطعه عکس ضرورت دارد.)

6.       مدركی كه وضعیت نظام وظیفه پذیرفته‌شده را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مشخص نماید. (برای برادران)

7.       مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه باشد (برای پذیرفته‌شدگانی که از سهمیه استفاده کرده‌اند)

8.       حكم مرخصی سالانه یا موافقت كتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای كارمندان دولت.

9.       اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید و شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت خویش.

10.   اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرك كارشناسی برای آن دسته از داوطلبانی كه با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند. (فرم تکمیل شده شماره 1)

11.   فرم‌های مندرج در سامانه ثبت‌نام اینترنتی (سامانه گلستان) شامل :

·        فرم درخواست ریزنمرات و تاییدیه مقطع کارشناسی و در صورت لزوم فرم درخواست ریزنمرات و تاییدیه مقطع کاردانی.

·        فرم شماره 3 و 4

تذکر: لازم است فرمهای ذکر شده در بند 11 پرینت شده و با خودکار آبی تکمیل شود و در هنگام ثبت‌نام حضوری به کارشناس آموزش تحویل گردد.

ب - مدارك دانشجویی :

1.        فرم درخواست خوابگاه

مدارک لازم برای دانشجویان متقاضی خوابگاه:

. کپی کارت ملی

. کپی شناسنامه از تمام صفحات

. یک قطعه عکس

2.        پرینت خروجی کارنامه سلامت جسم و روان

نکات و تذکرات مهم:

1-     ثبت نام قطعی منوط به مراجعه حضوری در تاریخ تعیین شده و ارائه اصل مدارک می باشد.(حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی می باشد.)

2-    پذیرفته شدگان می باید از تمامی مدارك تحویلی خود به دانشگاه كپی تهیه و نزد خود نگهدارند. دانشگاه از تحویل مجدد مدارک به دانشجو معذور می باشد.

3-     قبل از ثبت نام از تکمیل مدارک خود اطمینان حاصل کنید . در صورت نقص مدرک به ویژه در خصوص مدارک تحصیلی  به هیچ عنوان ثبت نام صورت نمی گیرد.

4-     مراحل و زمان ثبت نام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون نیز طبق همین اطلاعیه می‌باشد.

به اطلاع می رساند شروع کلاسهای نیمسال اول سال تحصیلی 99-98 برای کلیه پذیرفته‌شدگان از تاریخ 98/6/30 خواهد بود.

اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

aparat link instagram link soroush link

ما را در فضای مجازی دنبال کنید ...

jsu_ir@