صفحه اصلی > صفحات وب سایت > اطلاعیه های پوسته جدید

اطلاعیه شماره 2 : قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال تحصیلی 99-98

مراحل ثبت نام :

با سلام و ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌، به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در دو مرحله به شرح زیر انجام می‌پذیرد.

1. ثبت نام اینترنتی :

* پذیرفته شدگان می‌بایست از ساعت 13 روز چهارشنبه مورخ 98/06/27 لغایت ساعت 24 روز جمعه مورخ 98/06/29 به آدرس : www.golestan.jsu.ac.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اینترنتی اقدام نمایند.

نحوه ورود به سامانه گلستان: شماره داوطلبی+U981به عنوان شناسه کاربری و کدملی به عنوان گذرواژه(رمزعبور) می‌باشد.

تذکر1: عدم اقدام به موقع ثبت‌نام اینترنتی به منزله انصراف از تحصیل تلقی می‌گردد.

تذکر2: پس از ثبت نام اینترنتی، اقدام به چاپ گواهی پذیرش غیرحضوری شود ، ارائه آن هنگام مراجعه حضوری الزامی می‌باشد. (چاپ گواهی پذیرش غیر حضوری به منزله اتمام مراحل ثبت نام اینترنتی می باشد).

تذکر 3: پذیرفته شدگانی که مدرک پیش دانشگاهی اخذ ننموده اند از ثبت نام اینترنتی خودداری نمایند.این دسته از افراد در صورت قبولی در دی ماه به دانشگاه مراجعه نمایند.

2. ثبت نام حضوری :

روز و تاریخ ثبت نام

یکشنبه مورخ 98/06/31

خواهران

دوشنبه مورخ 98/07/01

برادران

بر اساس حرف اول نام خانوادگی :

الف-ب-پ-ت-ث-ج-چ-ح-خ-د-ذ-ر-ز-ژ-س

سه شنبه مورخ 98/07/02

برادران

بر اساس حرف اول نام خانوادگی :

ش-ص-ض-ط-ظ-ع-غ-ف-ق-ک-گ-ل-م-ن-و-ه-ی

پذیرفته‌شدگان صرفاً طبق زمان بندی بالااز ساعت 08:30 لغایت 14:30 در محل سالن ورزشی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور حضور بهم رسانند. پذیرش دانشجویان در خارج از زمان بندی مذکور انجام نخواهد شد.

تذکر: دانشگاه از دریافت مدارک و ثبت‌نام حضوری پذیرفته شدگانی که ثبت‌نام اینترنتی انجام نداده اند، معذور می‌باشد.

مدارك لازم جهت ثبت نام حضوری:

الف-مدارك آموزشی :

1. اصل مدرك  یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی و یك برگ كپی از آن. (عکس‌دار)
  1. اصل ریز نمرات  پایان دوره پیش دانشگاهی و یك برگ كپی از آن. (عکس‌دار)
  1. اصل مدرك  یا گواهی پایان دوره متوسطه  و یك برگ كپی از آن. (عکس‌دار)
  1. اصل ریز نمرات  پایان دوره  متوسطه و یك برگ كپی از آن. (عکس‌دار)
  1. اصل مدرک کاردانی به همراه ریزنمرات برای فارغ التحصیلان مقطع کاردانی.
  1. اصل شناسنامه به انضمام 1 سری كپی از تمام صفحات آن.
  1. اصل کارت ملی و 1 برگ کپی  پشت و روی آن.
  1. رسید تأییدیه تحصیلی پایان دوره متوسطه. (با مراجعه به دفاتر خدمات پستی تهیه گردد).
  1. رسید تأییدیه تحصیلی پایان دوره پیش دانشگاهی. (با مراجعه به دفاتر خدمات پستی تهیه گردد).
  1. 6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 با رعایت موازین اسلامی، تهیه شده در سال جاری (پشت نویسی هر قطعه عکس ضرورت دارد.)
  1. مدركی كه وضعیت نظام وظیفه برادران پذیرفته‌شده را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مشخص نماید. شامل : کارت پایان خدمت، کارت معافیت یا پرینت درخواست صدور معافیت تحصیلی در مقطع کارشناسی از سامانه ثبت نام اینترنتی گلستان.
  1. مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه باشد (برای پذیرفته‌شدگانی که از سهمیه استفاده کرده‌اند)
  1. حكم مرخصی سالانه یا موافقت كتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای كارمندان دولت.
  1. اصل فرم انصراف از تحصیل (حداکثر تا تاریخ 97/12/20) و گواهی تسویه حساب تایید شده دانشگاه و اداره کل امور دانشجویان وزارت علوم برای دانشجویان انصرافی روزانه.
  1. پرداخت الکترونیکی  مبلغ 105/000 ریال  بابت صدور كارت دانشجویی.
  1. فرم‌های مندرج در سامانه ثبت‌نام اینترنتی (سامانه گلستان) شامل :

- فرم شماره 1 مخصوص کلیه پذیرفته شدگان

- فرم  شماره 4 مخصوص پذیرفته شدگان منطقه1 و رزمندگان و ایثارگران

- فرم شماره 5 مخصوص پذیرفته شدگان مناطق 2 و 3

تذکر: لازم است فرمهای ذکر شده در بند 16 پرینت شده و با خودکار آبی تکمیل شود و در هنگام ثبت‌نام حضوری به کارشناس آموزش تحویل گردد.

ب - مدارك دانشجویی و فرهنگی :

1. فرم ثبت اطلاعات فوق برنامه دانشجویان.

مدارک لازم برای دانشجویان متقاضی خوابگاه :

کپی کارت ملی

کپی شناسنامه از تمام صفحات

یک قطعه عکس

فرم درخواست سکونت(مخصوص خواهران)

فرم درخواست سکونت(مخصوص برادران)

نکات و تذکرات مهم:

• ثبت نام قطعی منوط به مراجعه حضوری در تاریخ تعیین شده و ارائه اصل مدارک
    می باشد.(حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی می باشد.)
  • مدرک پیش دانشگاهی برادران می بایست از طرف اداره آموزش و پرورش یا مرکز پیش دانشگاهی، مهر و تایید شده باشد.
  • پذیرفته شدگانی که درس افتاده در مقطع پیش دانشگاهی دارند، ثبت نام نخواهند شد.
  • پذیرفته شدگان می بایست از تمامی مدارك تحویلی خود به دانشگاه كپی تهیه و نزد خود نگه دارند. دانشگاه از تحویل مجدد مدارک به دانشجو معذور می باشد.
  • قبل از ثبت نام از تکمیل مدارک خود اطمینان حاصل کنید . در صورت نقص مدرک به ویژه در خصوص مدارک تحصیلی  ثبت نام به هیچ عنوان صورت نمی گیرد.
  • پذیرفته شدگان با مراجعه به دفاتر پستی می توانند نسبت به تهیه تأییدیه تحصیلی دوره متوسطه و پیش دانشگاهی به صورت جداگانه اقدام و رسید آنها را در روز ثبت نام حضوری تحویل نمایند.
  • تمامی کپی ها تهیه شده از مدارک درخواستی در سایز A4باشد.
  • پذیرفته شدگان مشمول می بایست پس از اتمام ثبت نام حضوری، با مراجعه به دفاتر پلیس 10+ شهرستان دزفول، تا تاریخ 98/07/15 معافیت تحصیلی خود در مقطع کارشناسی را به اداره نظام وظیفه دانشگاه تحویل نمایند. در غیر اینصورت از ادامه تحصیل آنان ممانعت به عمل می آید.
  •  پذیرفته شده ی گرامی از تاریخ 98/7/6 لغایت 98/7/15 با مراجعه به آدرس های زیر کارنامه های سلامت جسم و روان را شخصاً تکمیل نمایید و پرینت خروجی را به واحد مشاوره واقع در ساختمان معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی تحویل نمایید.

سلامت روان
    سلامت جسم

اداره کل آموزش دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

آدرس محل دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول