صفحه اصلی > صفحات وب سایت > اطلاعیه های پوسته جدید

اطلاعیه شماره 6 - معاونت آموزشی دانشگاه تسویه حساب غیر حضوری دانشجویان

اطلاعیه شماره 6 -  تسویه حساب غیر حضوری دانشجویان

1399/01/30

با عرض سلام و آرزوی سلامتی برای دانشجویان عزیز، از آنجا که استمرار شرایط خاص پیش آمده در کشور بدلیل شیوع ویروس کرونا موجب اختلال در فرایند‌های آموزشی شده و بخصوص مشکلاتی را برای انجام روال‌های اداری تسویه حساب برای دانشجویان دانشگاه ایجاد کرده است، لذا به اطلاع آن دسته از دانشجویان محترمی که قبل از تعطیلی اجباری دانشگاه، فرم تسویه حساب دانشجویی را دریافت کرده و تکمیل آن برایشان مقدور نشده می رساند که همچنان به دلیل رعایت مسائل بهداشتی مراجعه ایشان به واحدهای مختلف و ورود به دانشگاه امکان پذیر نمی‌باشد. حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تمهیداتی را برای مساعدت و انجام این امور بدون نیاز به حضور دانشجویان عزیز فراهم کرده است که به شرح ذیل عمل خواهد شد:

1. متقاضیان می بایست تصویری با کیفیت (اسکن یا عکس) از هر دو طرف برگه تسویه حساب (که در بخش انتهایی آن مشخصات کامل خود را درج کرده و آن را امضا کرده اند) را از طریق ایمیل های جدول زیر برای کارشناس رشته خود ارسال نمایند. درج یک شماره تلفن همراه فعال برای تماس احتمالی کارشناسان با ایشان ضروری است. بقیه فرآیند تسویه حساب، بدون حضور دانشجو انجام می گردد. زمان مجاز برای ارسال تصویر برگه تسویه حساب، تا روز پنجشنبه 4 اردیبهشت ماه 99می باشد.

Email Address

دانشجویان

Jsu.edu.Elecom@jsu.ac.ir

دانشکده برق و کامپیوتر

Jsu.edu.Science@jsu.ac.ir

دانشکده علوم

Jsu.edu.Civil@jsu.ac.ir

دانشکده عمران و نقشه برداری

Jsu.edu.Mech@jsu.ac.ir

دانشکده مهندسی مکانیک ، مهندسی شیمی و صنایع

Jsu.edu.Arch@jsu.ac.ir

دانشکده شهرسازی و معماری

Jsu.edu@jsu.ac.ir

آموزش کل کارشناسی

Jsu.edu.msc@jsu.ac.ir

آموزش کارشناسی ارشد

1. تحویل کارت دانشجویی ، کتب امانتی از کتابخانه، CDمحتوی متن پایان نامه(برای دانشکده هایی که توسط کتابخانه تعیین شده است) ، نسخه صحافی شده پایان نامه (برای دانشجویان کارشناسی ارشد) جزء ضروریات فرآیند تسویه حساب می­باشد. در صورت عدم تحویل موارد  فوق الذکر، لازم است دانشجو این اقلام را به صورت یکجا از طریق پست پیشتاز، به آدرس:

دزفول، روبروی پایگاه چهارم شكاری، دانشگاه صنعتی جندی شاپور-دزفول-

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی-   صندوق پستی : 334-64615

ارسال کند و رسید آن را نزد خود نگه دارد. جهت تسریع فرآیند، عبارت "تسویه حساب غیر حضوری دانشجویان" به صورت مشخص روی بسته قید شود .

1. دانشجویانی که با کتابخانه تسویه حساب نکرده­اند و بسته به رشته و مقطع تحصیلی خود لازم است پایان‌نامه خود را تحویل کتابخانه دهند، مکلفند ابتدا فایلهای Wordو PDFپایان نامه را که از لحاظ محتوایی به تایید استاد راهنما رسیده به ایمیل کتابخانه به آدرس  librarian@jsu.ac.irیا jsu.librarian@gmail.comجهت بررسی مطابقت با قالب مصوب کتابخانه ارسال کنند. دانشجویان محترم، پس از دریافت ایمیل تاییدیه که توسط کارشناس کتابخانه ارسال می شود، CDپایان نامه و نسخه صحافی شده پایان نامه (برای دانشجویان کارشناسی ارشد) را تهیه کرده از طریق پست پیشتاز همانگونه که در بند 2 بیان شد، به آدرس دانشگاه ارسال می کنند.
  2. تسویه حساب دانشجویان بدون حضور ایشان، به صورت داخلی انجام خواهد شد و در اسرع وقت، نتیجه به صورت تلفنی به ایشان اطلاع داده خواهد شد.
  3. لازم است دانشجویان بدهی های مالی خود با دوایر مختلف آموزشی/ دانشجویی/ کتابخانه را به صورت الکترونیکی قبل از ارسال فرم تسویه حساب، صفر نمایند.
  4. معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در صدد راه اندازی فرآیند تسویه حساب از طریق پیش­خوان سامانه گلستان می باشد، لذا روال تسویه حساب دانشجویانی که تاکنون فرم تسویه حساب دریافت نکرده اند در اطلاعیه های آتی اعلام خواهد شد.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

١٥:٥٦ - شنبه ٣٠ فروردين ١٣٩٩    /    شماره : ١٧١٣    /    تعداد نمایش : ٣٣٠