صفحه اصلی > صفحات وب سایت > اطلاعیه های پوسته جدید

اطلاعیه شماره 13- معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه شماره 13

(در خصوص زمان بندی امتحانات پایانی نیمسال 99-98)

1399/4/5

پیرو اطلاعیه شماره 10 (مورخ 14/3/99)، تصمیمات اخیر شورای آموزشی دانشگاه که صرفاً جهت اجرا در این نیمسال اتخاذ شده است، به شرح زیر اطلاع‌رسانی می گردد:

• برنامه نهایی (روز و ساعت برگزاری) امتحانات در سامانه گلستان ثبت نهایی شده است.
  • دانشجویان محترم می بایست در بازه 7 تیرماه الی 12 تیرماه با مراجعه به سامانه گلستان نسبت به تکمیل پرسشنامه ارزشیابی استادان اقدام نمایند. مشابه نیمسالهای قبلی، عدم تکمیل پرسشنامه ارزشیابی، محدودیتهایی در زمان فعال شدن انتخاب واحد نیمسال آتی دانشجو به همراه خواهد داشت.
  • مهلت ارسال پروژه کارشناسی دانشجویانی که این واحد را در نیمسال اول 99-98 انتخاب کرده اند تا 15 شهریور 1399 تمدید شد.
  • مهلت ثبت نمرات موقت دروس کارشناسی 10 روز پس از تاریخ امتحان و برای دروس کارشناسی ارشد 45 روز  پس از تاریخ امتحان خواهد بود. دانشجویان محترم می توانند درخواستهای تجدید نظر در نمره خود را ظرف 72 ساعت از اعلام نمره توسط استاد ثبت کنند.
  • امتحانات دروس عملی که به صورت غیرحضوری اجرا شده باشد با هماهنگی استادان مربوطه برگزار خواهد شد.
  • دانشجویانی که بدهی شهریه دارند، می بایست تا قبل از شروع امتحانات نسبت به تسویه آن از طریق سامانه گلستان اقدام نمایند.

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

١٠:٠٣ - يکشنبه ٥ تير ١٣٩٩    /    شماره : ١٧٣٠    /    تعداد نمایش : ١٢٩٣