صفحه اصلی > صفحات وب سایت > اطلاعیه های پوسته جدید

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1400-1399

تمدید تاریخ ثبت نام تا ساعت24 روز سه شنبه 1399/8/13

مراحل ثبت نام :

با سلام و عرض تبریک به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌ارشد، به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در دو مرحله به شرح زیر انجام می پذیرد.

1. ثبت نام اینترنتی

ثبت نام اینترنتی از تاریخ 99/08/08  تا  99/08/10 و ثبت نام حضوری متعاقباً اطلاع رسانی خواهد گردید.

2. ثبت نام حضوری :

به دلیل شیوع بیماری کرونا، تاریخ ثبت نام حضوری متعاقبا و در زمان مناسب اطلاع رسانی خواهد شد.

* پذیرفته شدگان می‌بایست از ساعت 8 صبح روز پنج‌شنبه مورخ 99/08/08 لغایت ساعت 24 روز ‌شنبه مورخ 99/08/10 به آدرس:https://golestan.jsu.ac.ir  مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اینترنتی اقدام نمایند.

نحوه ورود به سامانه گلستان: شماره داوطلبی+U991به عنوان شناسه کاربری و کدملی به عنوان گذرواژه (رمزعبور) می‌باشد. (به عنوان مثال اگر شماره داوطلبی 12345است شناسه کاربری U99112345 خواهد بود. )

مدارکی که می بایست در ثبت نام اینترنتی بارگذاری شوند :

1. اصل مدرك كارشناسی (دانشنامه یا گواهینامه موقت)
  2. در صورت نداشتن مدرک کارشناسی، گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرك کارشناسی (فرم تكمیل شده معدل 2)

تذکر: پذیرفته‌شدگانی که در زمان تکمیل فرم انتخاب رشته دانشجوی سال آخر بوده‌اند و حداکثر تا تاریخ 99/07/30 فارغ‌التحصیل می‌شوند، لازم است گواهی تائید شده از طرف دانشگاه دوره کارشناسی مبنی بر میانگین کل واحدهای گذرانده تا تاریخ 98/11/30 را بارگذاری نمایند. (فرم مندرج در صفحه 44 دفترچه‌ی شماره یک).

ثبت نام پذیرفته شدگان بدون داشتن اصل مدرک کارشناسی یا گواهی تایید شده به هیچ وجه امکان پذیر نمی باشد.

1. فرم تکمیل شده تعهد برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که تا تاریخ 99/07/30 فارغ التحصیل می شوند و قادر به ارائه مدرک کارشناسی نمی باشند. (فرم تعهد شماره 3)
  2. اصل مدرک کاردانی برای فارغ‌التحصیلان کارشناسی ناپیوسته
  3. شناسنامه و کارت ملی
  4. عکس
  5. مدركی كه وضعیت نظام وظیفه پذیرفته‌شده را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مشخص نماید. (برای برادران)
  6. حكم مرخصی سالانه یا موافقت كتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای كارمندان دولت و ارگانهای نظامی.
  7. اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید و شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت خویش.
  8. اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرك كارشناسی برای آن دسته از داوطلبانی كه با امتیاز رتبه اول پذیرفته شده اند. (فرم تکمیل شده شماره 1).
  9. فرم شماره 3 و 4 (پس از پرینت، تکمیل و امضا و سپس بارگذاری شوند).

تذکر1: عدم اقدام به موقع ثبت‌نام اینترنتی به منزله انصراف از تحصیل تلقی می‌گردد.

تذکر2: اقدام به چاپ کد رهگیری دریافت شده در انتهای ثبت‌نام اینترنتی و ارائه آن هنگام مراجعه حضوری الزامی می‌باشد.

تذکر: دانشگاه از دریافت مدارک و ثبت‌نام حضوری قبل از ثبت‌نام اینترنتی معذور می‌باشد.

ب) مدارک لازم برای دانشجویان متقاضی خوابگاه :

کارت ملی

شناسنامه از تمام صفحات

یک قطعه عکس

فرم رضایت نامه والدین (مخصوص خواهران)

فرم درخواست سکونت (مخصوص خواهران)

فرم درخواست سکونت (مخصوص برادران)

(ابتدا فرمها پرینت و پس از درج امضا و اثر انگشت، بارگذاری شوند).

نکات و تذکرات مهم:

• ثبت نام قطعی منوط به مراجعه حضوری در تاریخ تعیین شده و ارائه اصل مدارک می باشد.(حضور شخص پذیرفته شده برای ثبت نام الزامی می باشد.)
  • پذیرفته شدگان می بایست از تمامی مدارك تحویلی خود به دانشگاه كپی تهیه و نزد خود نگهدارند . دانشگاه از تحویل مجدد مدارک به دانشجو معذور می باشد.
  • قبل از ثبت نام از تکمیل مدارک خود اطمینان حاصل کنید . در صورت نقص مدرک به ویژه در خصوص مدارک تحصیلی  به هیچ عنوان ثبت نام صورت نمی گیرد.
  • مراحل و زمان ثبتنام پذیرفته‌شدگان بدون آزمون نیز طبق همین اطلاعیه می باشد.

در هر مرحله از ثبت نام یا هنگام تحصیل، چنانچه مشخص گردد متقاضی حقایق را كتمان نموده واطلاعات غلطی ارائه نموده است و واجد شرایط نمی باشد قبولی وی باطل و مطابق مقررات از ادامه تحصیل محروم خواهد شد.

تاریخ شروع کلاس‌ها از روز شنبه مورخ 99/08/17 می باشد.

اداره تحصیلات  تکمیلی دانشگاه صنعتی  جندی  شاپور  دزفول

١٣:٥١ - چهارشنبه ٧ آبان ١٣٩٩    /    شماره : ١٧٦٤    /    تعداد نمایش : ٢٥٩٧