صفحه اصلی > صفحات وب سایت > اطلاعیه های پوسته جدید

اصلاحیه اطلاعیه شماره دو پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی 1399

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی  سال تحصیلی 1400-1399

مراحل ثبت نام :

با سلام و ضمن تبریک به پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی‌، به اطلاع می‌رساند ثبت‌نام در دو مرحله به شرح زیر انجام می‌پذیرد.

1. ثبت نام اينترنتي :

* پذيرفته شدگان مي‌بايست از ساعت 10 روز دوشنبه مورخ 12/08/99 لغايت ساعت 24 روز چهارشنبه مورخ 14/08/99 به آدرس :www.golestan.jsu.ac.ir مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اينترنتي اقدام نمايند.

نحوه ورود به سامانه گلستان: شماره داوطلبی+U991به عنوان شناسه کاربری و کدملی به عنوان گذرواژه(رمزعبور) می‌باشد. به عنوان مثال اگر شماره داوطلبی 0123456789 است شناسه کاربری U9910123456789خواهد بود.

تذکر1: عدم اقدام به موقع ثبت‌نام اینترنتی به منزله انصراف از تحصیل تلقی می‌گردد.

تذکر2: پس از ثبت نام اینترنتی، اقدام به چاپ گواهی پذیرش غیرحضوری شود ، ارائه آن هنگام مراجعه حضوری الزامی می‌باشد. (چاپ گواهی پذیرش غیر حضوری به منزله اتمام مراحل ثبت نام اینترنتی می باشد).

تذکر 3: پذیرفته شدگانی که مدرک پیش دانشگاهی یا متوسطه دوم را تا تاریخ 31/06/99 اخذ ننموده اند از ثبت نام اینترنتی خودداری نمایند.

2. ثبت نام حضوري :

با توجه به شرایط فعلی ناشی شیوع بیماری کرونا، در حال حاضر صرفاً ثبت نام غیرحضوری انجام می گردد. نحوه دریافت مدارک فیزیکی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

اسکن مدارکی که می بایست در ثبت نام اینترنتی بارگذاری شوند:

الف-مدارك آموزشي :

1- اصل مدرك  یا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی یا متوسطه دوم. (عکس‌دار)

2- اصل ریز نمرات  پایان دوره پیش دانشگاهی یا متوسطه دوم.(عکس‌دار)

3- اصل مدرك یا گواهی موقت پایان دوره سه ساله متوسطه. (عکس‌دار)

4- اصل ریز نمرات  پایان دوره سه ساله متوسطه. (عکس‌دار)

5- فرم 602 (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه دهم تا دوازدهم)

6- اصل مدرک کاردانی به همراه ریزنمرات برای فارغ التحصیلان مقطع کاردانی

7- رسید تأییدیه تحصیلی پایان دوره متوسطه. (مراجعه به سامانه https://emt.medu.ir/)

8- رسید تأییدیه تحصیلی پایان دوره پیش دانشگاهی. (مراجعه به سامانه https://emt.medu.ir/)

9- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران پذیرفته‌شده را با توجه به مقررات وظيفه عمومي مشخص نماید. شامل : کارت پایان خدمت یا کارت معافیت.

10- حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت

11- اصل فرم انصراف از تحصیل (حداکثر تا تاریخ 31/05/99) و گواهی تسویه حساب تایید شده دانشگاه و اداره کل امور دانشجویان وزارت علوم برای دانشجویان انصرافی روزانه

12- پرداخت الکترونیکی  مبلغ 120/000 ریال  بابت صدور كارت دانشجويي

13- فرم‌های مندرج در سامانه ثبت‌نام اینترنتی (سامانه گلستان) شامل :

- فرم شماره 1 مخصوص کلیه پذیرفته شدگان

- فرم  شماره 4 مخصوص پذیرفته شدگان منطقه1 و رزمندگان و ایثارگران

- فرم شماره 5 مخصوص پذیرفته شدگان مناطق 2 و 3

- (ابتدا فرمها پرینت و پس از درج امضا و اثر انگشت، بارگذاری شوند).

ب) مدارک لازم برای دانشجویان متقاضی خوابگاه :

کارت ملی

شناسنامه از تمام صفحات

یک قطعه عکس

فرم رضایت نامه والدین (مخصوص خواهران)

فرم درخواست سکونت (مخصوص خواهران)

فرم درخواست سکونت (مخصوص برادران)

(ابتدا فرمها پرینت و پس از درج امضا و اثر انگشت، بارگذاری شوند).

نکات و تذکرات مهم:

• ثبت نام قطعي منوط به مراجعه حضوري (در تاريخی که متعاقباً اعلام می گردد) و ارائه اصل مدارک
    مي باشد. (حضور شخص پذيرفته شده براي ثبت نام حضوری الزامي مي باشد.)
  • مدرک پیش دانشگاهی یا متوسطه دوم برادران می بایست از طرف اداره آموزش و پرورش یا مرکز پیش دانشگاهی، مهر و تایید شده باشد.
  • پذیرفته شدگانی که درس افتاده در مقطع پیش دانشگاهی و متوسطه دوم دارند، ثبت نام نخواهند شد.
  • پذيرفته شدگان مي بایست از تمامي مدارك تحويلي خود به دانشگاه كپي تهيه و نزد خود نگه دارند. دانشگاه از تحويل مجدد مدارک به دانشجو معذور مي باشد.
  • قبل از ثبت نام از تکمیل مدارک خود اطمينان حاصل کنيد . در صورت نقص مدرک به ویژه در خصوص مدارک تحصيلي  ثبت نام به هيچ عنوان نهایی نخواهد شد.
  • پذیرفته شدگان با مراجعه به سامانه (مراجعه به سامانه https://emt.medu.ir/) یا دفاتر پستی می توانند نسبت به تهیه تأییدیه تحصیلی دوره متوسطه و پیش دانشگاهی به صورت جداگانه اقدام و رسید آنها را بارگذاری و نهایتاً در روز ثبت نام حضوری (که متعاقباً اعلام می گردد) تحویل نمایند.
  • مسئولیت و عواقب ناشی از هرگونه مغایرت در اسکن مدارک بارگذاری شده با اصل مدارک، به عهده پذیرفته شده می باشد.

اداره کل آموزش  دانشگاه صنعتي جندي شاپور دزفول

روابط‌عمومی دانشگاه‌صنعتی‌جندی‌شاپوردزفول