صفحه اصلی > صفحات وب سایت > اطلاعیه های پوسته جدید

فراخوان پذیرش استعداد درخشان در مقطع کارشناسی‌ارشد بدون آزمون برای سال تحصیلی 1401-1400

دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول در نظر دارد در راستای پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان طبق شرایط مندرج در بخشنامههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از میان دانشجویان ممتاز کارشناسی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول و سایر دانشگاههای معتبر دولتی، طبق موارد مندرج در این اطلاعیه، پس از بررسی مدارک دریافتی برای سال تحصیلی 1401-1400 تعدادی دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد در رشته‌های زیر پذیرش نماید:

رشته

مهندسي عمران

مهندسی و مديريت منابع آب

الف ) شرایط عمومی:

دارا بودن صلاحیت عمومی جهت ادامه تحصیل.

ب ) شرایط اختصاصی:

1 )محاسبه 15 درصد صرفاً بر اساس سه چهارم واحدهای گذرانده شده تا پایان نیمسال ششم لازم الاجرا می باشد.

2 ) حداکثر در مدت 8 نیمسال در دوره کارشناسی پیوسته دانش آموخته گردد.

3 ) پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یک بار امکان‌پذیر است.

4 ) دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته صرفاً دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول که پس از گذراندن 6 نیمسال تحصیلی (با گذراندن سه چهارم واحدهای درسی) به لحاظ میانگین کل بین 15 تا 25 درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود قرار می­گیرند و حداکثر در مدت 8 نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند، نیز می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند بدیهی است پذیرش نهایی این دانشجویان منوط به عدم تکمیل ظرفیت توسط 15 درصد اول بند یک از دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول و سایر دانشگاهها می باشد.

5. این فراخوان شامل دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی پیوسته بوده و فارغ التحصیلان کارشناسی سالهای قبل، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان کارشناسی‌ناپیوسته، دانشگاههای پیام‌نور، دانشگاه آزاد اسلامی، غیردولتی و غیرانتفاعی، علمی‌کاربردی و پردیس­های بین‌المللی (خودگردان) مجاز به استفاده از این فراخوان نمی­باشند.

6. تغییر رشته یا تغییر محل تحصیل افراد پذیرفته شده در طول دوره تحصیل کارشناسی ارشد بر اساس این آئین‌نامه مجاز نیست.

7. در صورتی که متقاضی شرکت در پذیرش بدون آزمون دو رشته تحصیلی می­باشید باید در سامانه در دو فرایند جداگانه ثبت‌نام نمایید و برای هرکدام هزینه ثبت‌نام جداگانه پرداخت شود.

8. در صورت پذیرش اولیۀ درخواست شما و در صورت لزوم، برای انجام مصاحبه با شماره تلفنی که در سامانه ثبت نموده­اید تماس گرفته خواهد شد و زمان مصاحبه به اطلاع شما خواهد رسید.

مدارک مورد نیاز:

1. تکمیل فرم معرفی‌نامه (فرم گواهی رتبه)

2. ریز نمرات دوره کارشناسی تا پایان نیمسال ششم

2. فتوکپی از کارت ملی و صفحه اول شناسنامه

3. یک قطعه عکس 4*3 جدید با ذکر مشخصات در پشت آن

4. فیش واریز مبلغ 650/000 ریال (ششصد و پنجاه هزار ریال) به شماره شبا 300100004001080203019677IRبه‌ شناسه 366080257117001002177272301003 بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به‌نام دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول (توجه : مبلغ واریز شده به هیچ عنوان به متقاضی برگشت داده نمی‌شود )

5. گواهی فعالیت­های پژوهشی (در صورت داشتن فعالیت پژوهشی)

مراحل ثبت نام:

- ثبت نام اینترنتی ضروری است. برای ثبت نام اینترنتی به لینک ثبت‌نام در انتهای این اطلاعیه مراجعه و بعد از ورود به سیستم گزینه متقاضی شرکت در آزمون را انتخاب نمایید. مهلت ثبت نام تا مورخ 99/11/10 بوده و پس از آن سیستم غیرفعال می­گردد.

- متقاضیان باید اصل مدارک مورد نیاز را حداکثر تا مورخ 99/11/11 با پست پیشتاز به نشانی: {دزفول –مقابل پایگاه چهارم شکاری دزفول –دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول –اداره خدمات آموزشی تحصیلات تکمیلی} ارسال نمایند. (لطفا روی پاکت عنوان مربوط به پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد ذکر شود.)

- اسامی پذیرفته‌شدگان از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد، به متقاضیان توصیه می‌شود جهت اطلاع از هر گونه اطلاعیه مرتبط و نتایج پذیرش اولیه و نهایی، سایت دانشگاه را بطور مستمر بررسی کنند.

دانلود فرم معرفی‌نامه(فرم گواهی رتبه)

لینک ثبت نام

١٤:٢٤ - دوشنبه ٨ دی ١٣٩٩    /    شماره : ١٧٧٨    /    تعداد نمایش : ٥٠٩